Novi Sad: Salon u centru otvoreno nudi "masažu sa srećnim završetkom"

Na zahtev klijenata četvrtkom rade u Beogradu, a vikendom u Subotici

Ovaj salon oglašava se u internet oglasnicima i novosadskim Fejsbuk grupama, nudeći usluge „masiranja polnog organa“ rame uz rame sa oglasima za prodaju polovnih udžbenika i o zaboravljenim kućnim ljubimcima.

Svi ćute
Dokazati salonsku prostituciju, kaže naš izvor iz policije, baš kao i svaku drugu vrstu prostitucije, izuzetno je teško. Ako ne uhvatite nekoga na delu, nemate čvrst dokaz, a svedočenje je izuzetno teško izvući. Prostitutke se plaše ili ne žele da ugroze svoj posao, a klijenti ne žele da se zna kakve usluge koriste.

Kontakt telefoni njihovih terapeuta nalaze se u svim poslovnim imenicima, a uredno održavaju i Fejsbuk stranu. Njihov sajt na kojem se do detalja opisuju specifične usluge jedan je od prvih pogodaka na pretraživačima prilikom pokušaja da nađete salon za relaksacionu ili sportsku masažu.

- Sve naše masaže imaju srećnu završnicu - otvoreno obećavaju terapeuti ovog salona. Pritom opisuju šta podrazumevaju pod erotskom masažom: „relaksacionu masažu celog tela, uz masiranje polnog organa, dovođenje do vrhunca“. Uslovi rada takođe su strogo precizirani: kada se radi masaža pojedinca, klijent je nag, a terapeuti u donjem vešu, dok se, u slučaju erotske masaže parova, od terapeuta slobodno može zahtevati da se obnaži.

Sve se odigrava u jednom stanu pretvorenom u salon, sa džakuzijem, paravanom za presvlačenje i profesionalnim stolovima za masažu. Posete salonu se unapred zakazuju, njihova adresa saznaje se nakon telefonskog poziva, a usluge staju od 2.000 do 4.000 dinara. Radno vreme im je od 11 do 21 sat, a odnedavno „na zahtev klijenata“ četvrtkom posećuju Beograđane u jednom tamošnjem salonu, a vikende provode u Subotici.

Iako sve ukazuje na elitnu prostituciju, a informacije su dostupne širokoj javnosti, već tri godine ni policija ni tužilaštvo nisu stali na put ovoj mreži prodavaca ljubavi.

Za ovakve salone, pričaju u policiji, karakteristično je da stalno menjaju brojeve telefona, da se sele s lokacije na lokaciju i ne ostavljaju dokaze za sobom.

- Da biste zatvorili ovakav salon, morate pre svega dokazati da se u njemu obavlja prostitucija. Oglas u kojem se nudi masaža sa srećnim završetkom, iako svi znamo na šta cilja, ne dokazuje da maserka pruža išta više od masiranja.

Dokazati da se iza toga ipak krije prodaja seksualnih usluga nije mali posao - kaže naš izvor iz policije.

Konkretan slučaj, kako saznajemo, još nije bio prijavljen.

izvor: Blic

Pogledajte još