Tinejdžer preminuo od straha?

Šesnaestogodišnji A.R. iz Tornjoša, u opštini Senta, pod nerasvetljenim okolnostima je preminuo u subotu oko 3.30, ispred ugostiteljskog objekta "Atlantis" u Trešnjevcu, selu kod Kanjiže. Nakon uviđaja, otvorena je istraga, a telo maloletnika, po naredbi Javnog tužilaštva, odvezeno je, radi obdukcije, u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Obdukcioni nalaz, koji će biti obelodanjen za dva do tri dana, treba da odgonetne tajnu smrti ovog mladića, na čijem telu, nakon što je preminuo, medicinska ekipa, koja je izašla na lice mesta, nije uočila tragove nasilja. Još nema zvanične informacije o ovom slučaju. Malolenika je, saznajemo iz nezvaničnog izvora, zbog sumnje da je jednom gostu ukrao kožnu jaknu, pojurilo obezbeđenje poznatog, veoma posećenog, ugostiteljskog objekta na ulazu u Trešnjevac. On je, uočivši opasnost, istrčao iz diskoteke i sakrio se u obližnjem šipražju. Bezbednjaci su ga, međutim, ubrzo pronašli i poveli prema Atlantisu.

Preplašeni šesnaestogodišnjak je, prema izjavi očevidaca, dok je koračao, u jednom momentu zastao, pao i - odmah preminuo. Momke iz obezbeđenja ugostiteljskog objekta policija je ispitala, a oni su navodno rekli da prema nesrećnom maloletniku nisu primenili nikakvu silu.

izvor: Večernje Novosti

Pogledajte još