Nedeljni horoskop (ponedeljak 02. jun - nedelja 08. jun)

OVAN
Početak nedelje je opisan važnim sastancima, posebno ako radite u velikim kompanijama. Trenutno ste na testu. Zapravo morate da pokažete svoje umeće, znanje, sposobnost. Potrebno je iskoristite svoju moć, elokventnost, energičnost, snagu da motivišete druge, ostali deo kolektiva. Dobar period za novac od utorka. Emotivno treba da nađete saglasnost sa partnerom. Često kritikovani da niste dovoljno osećajni ili ne pokazujete isto. Psihički možete biti nestabilni, unutrašnje strahove imati. Potrebno je da se izborite sami sa sobom. Zdravstveno ste napeti. Donji ekstremiteti osetljivi. Stariji neka povedu računa o glavi i organe u glavi.

BIK
Dobra nedelja za žene rođene u znaku Bika, posebno ko se bavi poslovima ulepšavanja. Bilo bi dobro da organizujete poslovni put, koji će produbiti vaša čula i osećaj za sentimentalnost drugih. Imaćete bogatu saradnju sa kolegama na tom putu. Bikovi iz sfere ekonomije imaju problem u kolektivu. Narednu nedelju bolje i spremnije očekujete, iako ste u stresu. Emotivno ste neko ko pokušava da se stabilizuje. Dosta konflikta u samom odnosu sa partnerom. Niste zadovoljni vezom u kojoj ste. Sredina nedelje dobri aspekti za noćni život i provod, opušteniji odnos prema voljenoj osobi. Pazite na ishranu, problem sa stomakom.

BLIZANCI
Razmišljate o velikom ulaganju. Zapravo imate viziju kako bi taj posao krenuo. Ukazaćete poverenje jednom Raku. Žena Blizanci očekuje novac od muškarca iz vatrenog sazvežđa, Lav, Ovan ili Strelac. Vaše stanje u braku zna da bude pomalo letargično. Niste zadovoljni pruženim emocijama partnera. Možda je vreme za neki kraći izlet. Pružite uvek podršku partneru kada je to moguće, on je verovatno neko ko voli da bude obasipan nežnostima i pažnjom. Slobodni Blizanci imaju strah od vezivanja. Osećaj slobode ih čini jakim i moćnim. Preterani rad vas može odvesti u bolest bubrega ili problem debelog creva.

RAK
Žena rođena u znaku Rak može imati burnu nedelju. Spremite se za veliku odgovornost. Uvaženi ste i možete imati šansu za unapređenje. Budite pažljivo u komunikaciji sa Vagom, Vodolijom ili Bikom. Zapravo, utorak vam može biti dan koji daje mnoge konflikte. Motivisani ste da radite a u tome vam pomaže i partner. Početak nedelje puno emocije i strasti. Sredina i kraj nedelje dosta stresnih situacija, zbog same kuće u kojoj živite. Mogući kvarovi električnih aparata. Morate da pokažete izvesnu emotivnu stabilnost, u suprotnom problem sa pritiskom, srcem.

LAV
Emotivno doživljavate sve što je vezano za posao. Morate da pronađete srednji put. Vama jeste teško i problem da napravite balans, ali u ovom momentu, možete doneti totalno pogrešne ocene, zaključke o poslovanju. Saradnja sa Rakom ili Blizancima daje rezultate. Možete da zaradite preko druge osobe, koja je verovatno sa vama sarađivala u prošlosti, pod uslovom da nije rođena u znaku Ribe. Slobodni Lav mora da se pokrene. Ukoliko nemate novac i posao,toliko manje ulažete u emocije. Ako ste u braku ili vezi budite romantični, poklonite nešto voljenoj osobi. Grlo, bronhije osetljive. Više toplih napitaka, čajeva.

DEVICA
Birajte osobe koje imaju slične ideje kao i vi. Dobar izbor saradnika ili onih osoba sa kojima ste ranije radili daće vam novac. Na dobrom ste putu da zaradite i više nego što ste mislili da možete. Kraj nedelje je dobar aspekat za veći novac. Ukoliko vaš partner ima potrebu za trošenjem novca, nije loše da ga pustite i ispunite mu želju. One Device koje su slobodne imaju susret na poslu sa vatrenim Ovnom ili senzibilnim Bikom. Sigurni ste u sebe i možete očekivati dobar ishod na ljubavnom nivou. Zdravstveno je bitno da obratite pažnju na vašu okolinu i njihovo ponašanje, jer tako umanjujete stres, jer kasnije možete imati problem sa tiroidom.

VAGA
Vaša energija daje motivaciju i drugima. Osoba ste koja se brzo organizuje, samo vodite računa o ljubomornim i zavidnim saradnicima. Niste opterećeni novcem, a volite sigurnost. Dobar dan za zaradu od srede. Očekujte jednog Lava ili Bika da vam pomognu ili vam preporuče dobar posao. Emotivni ste, puni razumevanja i dobre vibracije. Partner vam je najbolji prijatelj, budite uvek podrška jedan drugome. Slobodni mogu da očekuju iznenađenje jednog vatrenog znaka koji duži period ima simpatije prema vama. Kraj nedelje, posebno vikend dobar za mlađe Vage i zaljubljivanje. Četvrtak i subota mogu biti otežani na polju zdravlja. Pritisak, teško disanje.

ŠKORPIJA
Razmišljate o velikim planovima. Imate dovoljno energije za sve tako da možete da napravite koncept o daljem radu. Sledi vam zanimljiv susret sa osobom iz znaka Lav. To je osoba koja vas zanima profesionalno i sa kojom možete da pokrenete neke svoje nove ideje. Ta saradnja može da se pokrene i na emotivnom polju. Podsvesni strah gajite. Nije vreme da se povlačite ili predajete pred izazovima. Škorpije u braku prezentuju hladan odnos prema voljenoj osobi. Morate popraviti raspoloženje, podići pozitivni nivo emocija i usredsrediti se na zajednički život. Čuvajte stopala, vene, vensku cirkulaciju.

STRELAC
Strelac je znak koji ne čeka druge. On preskoči brdo dok ostali i dođu do njega. Stoga, budite spremni na nove izazove tokom nedelje. Imaćete zanimljiv poslovni sastanak sa osobom iz znaka Lav, Devica, Vaga. Svako od njih vam treba jer svako ima neku novu ideju koju vi znate da projektujete u stvarnost. Novac vam je aspektovan kao bolja zarada od četvrtka. Emotivno morate da se stabilizujete. Imate poznanstvo sa Vagom ili Vodolijom. Preporuka vam je Vaga koja bolje komunicira i opuštenija je. Oni koji su braku ili dužoj vezi imaju snage da se suprostave kritici partnera.Krajem nedelje mirnija atmosfera u kući. Pripazite na pritisak, donji deo leđa, kičme.

JARAC
Razmišljate duboko i precizno. Veliki ste mislilac ali i organizator. Budite pažljivi na sastancima i na raznim pregovorima tokom nedelje. Dobra saradnja sa Ovnom i Bikom. Žena Rak od pomoći. Novac vam dolazi ko na dlanu, nepredviđeno. Bićete u mogućnosti i da dobijete neki kredit. Partner sa kojim ste u vezi pokazuje ljubav. Budite i vi otvoreniji, manje razmišljajte o poslu. Slobodni neka se okrenu druženju i više vremena provode van svog doma, kuće. Moguće poznanstvo sa Ovnom, Bikom, Devicom ili Ribama. Dobro se osećate zdravstveno i imate više entuzijazma u sebi.

VODOLIJA
Pozitivno razmišljate. Sve šanse za dobar posao su pred vama. Usmerite saradnju na znakove Vaga, Lav, ovan ili Blizanci. Oni su dosta operativni i dinamični i možete da imate finasijsku korist od njihovog angažmana. Bolji period za novac već od utorka, a sreda i četvrtak neočekivani dobitak. Ako ste slobodni, poznanstvo vam sledi sa osobom koja u sebi ima dozu perfekcionizma i organizatorske sposobnosti. Oni koji su u braku mogu očekivati od partnera neke nove predloge za bolji život, uređenje doma, stana. Budite oprezni dok hodate. Moguće povrede noge, uganuće.

RIBE
Naporna nedelja za vas. Niste očekivali da ste dobili ponudu iz inostranstva. To je moćna poslovna saradnja, koja vam pruža mogućnost za dalje napredovanje. Sreda i vikend dobri dani za finansije. Precizno ulažite i trožite novac. Partner sa kojim ste u vezi mora da povede više vremena sa vama . Često izlazi van, u društvu prijatelja bez vas. Dobra komunikacija i nežnost su za rešavanje problema. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa imaju zanimljiv susret na poslu početkom nedelje. Zdravi ste i jaki, nemate potrebu za brigom, ali česte alergije vam podižu nivo nervoze.

Pogledajte još