Bez dlake na jeziku: Poznate ličnosti otkrile šta vole u krevetu!

Kim Kardašijan (naravno)

Kada su je 2009. u jednom intervjuu upitali voli li više da daje ili da prima kad je oralni seks u pitanju, Kim Kardašijan je odgovorila: 'Volim da zadovoljim svog dečka. Super je kad nekoga tako dobro poznaješ pa znaš šta trebaš da uradiš da bi se on osećao dobro. Volim da ga zadovoljim.'

Zoe Saldana
'Volim misionarsku pozu i volim da budem na kolenima', rekla je Zoe Saldana za "Meri Kler" kad su je pitali o njenim seksualnim preferencijama.

- Volim da budem gore...Volim i dogi -stil ili u stojećem položaju..., rekla je Zoe, a mi zaključujemo da voli sve.

Paris Hilton
'Bila je pijanica koja nije volela seks', otkrio je Nik Karter o svom seksualnom životu s bivšom devojkom Paris Hilton.

'Drogirala se i pila kako bi dobila samopouzdanje u krevetu, a često je bila u toliko lošem stanju da od seksa ne bi bilo ništa. Bilo je toliko noći kada sam morao da je dižem s poda i stavljami u krevet', rekao je Karter.

Čarli Šin
'Ne plaćam im za seks, plaćam im da odu', odgovorio je Čarli Šin na pitanje o svojoj zavisnosti o seksu s prostitutkama.

Anđelina Džoli
Otkrila je kako joj je seks u trudnoći bio odličan. 'To je odlično za vaš seksualni život. Čini vas kreativnijim pa se i više zabavljate u krevetu', rekla je Anđelina.

Olivia Vajld
'Osećala sam se kao da mi je vagina umrla', ovim je rečima Olivia Vajld opisala svoj seksualni život s bivšim suprugom Džejsonom Sudikisom u intervjuu za Glamur magazin. 'Seksali smo se kao kenijski maratonci', rekla je Olivia.

vesti-online

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.