Severina i Milan: Mafijaši hoće da nam otmu sina!

Odmah nakon što je čuo šta se dogodilo, Popović je pozvao i Vučkovićevu i rekao joj da će učiniti sve da zaštiti njihovog sina.

Pročitajte i: Severina policiji prijavila dvojicu muškaraca koji prate nju i njenog sina?

- Predložio joj je da u što kraćem roku angažuju privatno obezbeđenje koje će 24 sata biti uz njih. Severina već ima telohranitelje, koji je uglavnom prate na nastupima, ali je Milanova ideja bila da se angažuje veći broj ljudi. Ona se iz straha za svog sina sa tim složila i nju i Aleksandra čivaju dobro obučeni bodigardovi – priča izvor blizak bivšem paru i dodaje da su se Severina i Milan dogovorili da Aleksandar bude sa ocem u Srbiji dok ona sve ne pripremi za njegov povratak.

Pročitajte i: Policija sprečila otmicu Severininog sina?

Takođe, advokati Vučkovićeve su predali zahtev da pevačica i njen sin dobiju i policijsku pratnju ukoliko se ispostavi da njenoj porodici preti ozbiljna opasnost.

U međuvremenu, u Zagrebu je priveden bivši policajac koji je navodno bio u grupi koja je, po rečima Severininohg menadžera Tomice Petrovića, pratila pevačicu. Međutim, nakon saslušanja, policija je zaključila da u njegovom ponašanju nema bilo čega sumnjivog i da on ne predstavlja opasnost za Severinu i Aleksandra.

telegraf

Pogledajte još