Queens of the Stone Age poručuju: Spremite se za žestoki rokenrol!

Očekuje se da će zbog velikog interesovanja promo ulaznice po ceni od 1.499 dinara biti prodate u narednih nekoliko dana, nakon čega će cena ulaznica biti 1.999 dinara. Na dan festivala ulaz na Rock@EXIT iznosiće 2.499 dinara. Ulaznice za festival dostupne su kako online, preko sajta gigstix.com, tako i u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži.

Queens of the Stone Age pre nepunih deset dana otpočeli su svoju evropsku turneju kao hedlajneri portugalske verzije festivalskog giganta Rock In Rio i čuvene španske Primavere. Setlista dosadašnjih nastupa, između ostalih, obuhvata i takve hitove poput No One Knows, Go With a Flow, Make It Wit Chu , My God Is The Sun, Little Sister, …Like Clockwork, I Set By the Ocean,… Direktno sa bina najvećih evropskih festivala, Queensi stižu 11. juna na glavnu binu najboljeg evropskog festivala, čime će i zvanično otpočeti velika letnja EXIT avantura!

Queens of the Stone Age na Rock@EXIT dolaze sa ekipom od 45 ljudi, tri šlepera opreme i čak deset tehničara zvuka. Nastup na ovoj turneji im je, ipak, obeležen svedenim osvetljenjem u tonu vizuala albuma “…Like Clockwork”, minimumom scenografije i odličnim ozvučenjem, a članovi benda to komentarišu sledećim rečima: “U poslednje vreme sve je postalo šminka… Nama to ne treba, imamo svoje instrumente, ozvučenje, publiku, pesme, to je sve što nam je potrebno, to je rokenrol!”

GRATIS ULAZNICE ZA ROCK@EXIT U OKVIRU AKCIJE 5+1, KAO I ZA KUPCE EXIT ULAZNICA
Podsećamo ljubitelje EXIT festivala da je akcija 5+1 produžena do petka, 6. juna u ponoć. Svaka ekipa od pet ljudi koji do tog datuma budu zajedno kupovali ulaznice za EXIT ili EXIT avanturu dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis, a svi u društvu dobijaju po kartu za ROCK@EXIT festival, uz uslov prethodne registracije. Pored toga, u okviru EXITAid programa, festival će za svaku gratis ulaznicu donirati iznos u vrednosti te ulaznice u fond za ugrožene od poplava. Cena ulaznice za EXIT iznosi 5.990 dinara, a za EXIT avanturu 6.990 dinara

Takođe, svi kupci kompleta ulaznica za EXIT ili EXIT avanturu koji su kartu kupili u period od 4. aprila do 5. juna u ponoć, mogu da se registruju za ROCK@EXIT festival. Registracija ovih kupaca, kao i kupaca u okviru akcije 5+1 počinje u subotu 7. juna od 14h i traje do ponedeljka 9. juna u 23.59h putem sajta www.gigstix.com/qotsa. Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima ROCK@EXIT festivala.

ROCK@EXIT festival otvoriće svoja vrata na Petrovaradinskoj tvrđavi u sredu, 11. juna u 18h, a posetioce već u 18.20h očekuje prvi nastup.

Organizovan prevoz iz Beograda za ROCK@EXIT festival
Za sve zainteresovane Beograđane koji žele da posete ROCK@EXIT festival, koji će u sredu, 11. juna biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, organizovan je autobuski prevoz do festivala. Polazak ljubitelja roka zakazan je za 11. jun u 17h sa parkinga ispred Sava centra, dok je povratak planiran za 12. jun u 2h. Cena povratne karte je 750 dinara.
Sve informacije i rezervacija prevoza na info@exittrip.org i na brojeve telefona 021 310 80 35 i na 064 560 17 56.

Pogledajte još