Top 10 stvari koje ne smete da radite zbog ljubavi

1. Želi da se tetovirate
Iako može da zvuči romantično, tetoviranje je mnogo bitnija odluka nego što se čini na prvi pogled. Ukoliko vam muškarac predloži da se tetovirate, a vama se to nimalo ne dopada, otvoreno recite “ne”.

2. Stalno plaćate zajedničke račune
Prošla su vremena kada su žene u potpunosti zavisile od muškaraca, ali to ne znači da on ponekad ne bi mogao da vas izvede na večeru o svom trošku.
Da li je on dovoljno dobar za vas? Neka reši ovaj test!

3. Želi čudne stvari u krevetu
Eksperimenti na polju seksualnosti uvek su zabavni, ali samo ako su na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko vaš muškarac insistira na nečemu što vam se ne dopada, odlučno recite “ne”.

4. Prirodni procesi
I muškarac i žena moraju da prihvate da ljudsko telo ima i onu ne baš privlačnu stranu. Gasovi, znojenje, mesečni ciklus... Nisu prijatni, ali su prirodni.

5. Želi da zaboravite prijateljice
U početku želite da provodite svaki trenutak zajedno, ali kako vreme odmiče, morate da ga upoznate sa svojim prijateljicama. Postoji šansa da mu se neke neće dopasti, i to je normalno. Ali nikako ne smete da prekinete druženje sa osobama samo zato što se njemu nisu dopale. Ko kaže da vama njegovi prijatelji ne idu na živce?

6. Ne da vam daljinski upravljač
Zvuči banalno, ali uopšte nije reč o televizijskom programu. Svojatanje daljinskog upravljača može da bude način dominiranja, i ako mu pređe u naviku, ponašaće se isto i u ostalim segmentima života. Kompromis je najbolje rešenje.

7. Traži da volite njegov hobi
Pecanje? Odlično. Tenis? Može i to. Kompjuterske igrice? Zašto da ne! Penjanje na stene? Tu ćemo stati. Lepo je što želi da vas uključiti u stvari koje voli, ali zapamtite da niste dužne da trošite svoje vreme na hobije koji vas ne zanimaju. Umesto toga, više se koncentrišite na aktivnosti koje vas oboje privlače.

8. Svaki praznik - sa njegovom porodicom
Odnos sa njegovom porodicom mora da postoji, ali ako insistira da svaki praznik provodite kod njegovih roditelja, bake ili tetke jer je on tako naučio, vreme je da obavite razgovor na tu temu. Dogovorite ručak kod svojih ili mu predložite da provedete poseban dan zajedno.

9. “Ješćeš kao ja”
On voli vegansku ishranu, a vi ne želite da se odreknete mesa i mlečnih proizvoda? Neka se pomiri sa tim. Ono što jedete možete da promenite zbog sebe, a ne zbog njega. I ne zaboravite – i vi morate da poštujete njegov kulinarski izbor!

10. Bira vam odeću
Svako ima pravo na komentariše tuđe krpice, ali onog trenutka kad partner od vas zatraži potpunu promenu stila, zapitajte se šta tačno želi od vas. Odeća je način na koji želite da predstavite sebe svetu u skladu sa svojim mogućnostima, i ako mu se to ne sviđa, najbolje je da se pozdravite.

Zadovoljna.hr

Pogledajte još