DEVOJKE, OPREZ: Od ovakvih muškaraca bežite glavom bez obzira!

1. Besposličari
Vi radite, a on “traži posao, a moli boga da ga ne nađe”? Provodi dane u kafićima, večito gunđa što “nema sreće u poslu” i očekuje vaše apsolutno razumevanje za njegovu tužnu životnu sudbinu? Pazite, takav muškarac neće imati razumevanja ako dođete umorni sa posla i za izlazak sa njim se ne pripremite tip-top. Njemu je najvažnije da vas svom društvu prikaže kao trofej.

2. Gadljivi
Ako vaš izgled nije savršen, a njemu baš smeta vaš celulit, višak kilograma, boja kose ili garderoba koju nosite, i to vam iz dana u dan govori, jedino što možete da dobijete u vezi sa takvim muškarcem su kompleksi.

3. Zauzeti
U startu ne znate da je zauzet, svidi vam se, i vi se upustite u priču s njim koja, mic po mic, preraste u vezu. Kada saznate da već postoji neka devojka u njegovom životu, on vas ubeđuje da je “ne voli, ali da ne može u ovom trenutku da je ostavi”. Možete li da verujete takvom muškarcu?

4. Sveznajući
Slični su muškarcima iz prve kategorije. Znaju sve o svačemu, ali nemaju posao jer “njihovo znanje niko ne ceni” i “ne pada im na pamet da rade za bednu platu, pošto vrede mnogo više”. Ako ostanete u vezi sa takvim muškarcem, ko će sutra, kad se udate za njega, brinuti o svakodnevnim potrepštinama? Vi? Radićete za oboje i do kraja života slušati kako “živite sa neshvaćenim genijem” kojeg morate da izdržavate?
Pročitajte šta još ukazuje da ste u lošoj vezi!

5. Frajeri
Ovakvi muškarci zapravo i nisu pravi frajeri. Oni bi voleli da to budu, ali sve rade pogrešno, a za svoje neuspehe krive devojke, piše Večernji list. Takvi muškarci misle da je frajerski pokraj sebe imati devojku manekenskog izgleda, koja je uz to i intelektualka, ali pošto nisu u stanju da je prate, večito se dure i prebacuju joj sve i svašta...

Pogledajte još