Ovo su vrste seksa koje trebaju svakom paru

Seks “svetlosne” brzine

Seks 'na brzaka' dobar je za oslobađanje potisnute požude, a iniciranjem takvog seksa pokazujete svom partneru koliko ga želite, što će on doživeti kao ultimativni kompliment. Još jedna dobra strana brzinskog seksa je ta da zaista dobro dođe posle dugog i stresnog dana. Ako primetite da je vaša partnerka ili vaš partner napaljen/a, nemojte se zamajavati sa 'sitnicima' kao što je skidanje odeće; jednostavno mrdnite gaćice u stranu, dok će muškarcu biti dovoljno da izvadi penis kroz otvor u boksericama i akcija može da počne. Ali, nemojte zaboraviti lubrikant. 'On je vaš najbolji prijatelj kada nemate vremena da se dovoljno zagrejete', podseća seksualni terapeut, Donald Etkes.

Seks-predstava

Možda biste radije održali govor ispred 500 ljudi nego se samozadovoljavali ispred svog partnera, ali pobeđivanje tog straha bi moglo da se isplati. Stručnjaci tvrde da je muškarcima gledanje žene kako mastrubira jedna od najvećih fantazija. Ali, to nije samo vaš lični pip-šou, to je i način da pokažete partneru tačno kako želite da vas dira.

Životinjski seks

Takav seks je sirov, iskonski i glasan, budi komšije, plaši kućne ljubimce i ljulja krevete. Divlji seks često počinje kada je žena na sve četiri. Ona zgrabi ruke muškarca pa ih stavi na svoj struk, tako da on može da se prepusti zovu divljine. Žena se 'zovu' prepušta tako da spusti ramena i vrat prema dole, savijajući kičmu, kako bi dovoljno snažno mogla da gura zadnjicu unazad.

Seks kojim dominira žena

Kada ste spremne za takvu akciju, jednostavno mu recite da ovaj put vi želite da dominirate, a to demonstriajte tako da uzmete njegov penis u ruke i lagano ga trljajte o svoju vaginu, kao da je vaša privatna seks igračka. Zavežite mu ruke za uzglavlje kreveta ili mu ih samo pritisnite rukama iznad glave dok ste na njemu. Postavite ritam koji vam odgovara, kružeći kukovima levo-desno dok je u vama, a pokušajte mu i prineti grudi licu kako bi mogao da ih liže.

Izvor: cosmopolitan/hot.net

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.