Da vam srce ne bude slomljeno: Kako da prepoznate i izbegnete “lovca na žene”

1. Savršen je
Kod većine muškaraca žene mogu da pronađu barem jednu manu kada prvi put razgovaraju sa njima, ali lovac na ženu je stručan u svom poslu i zna kako da se predstavi u najboljem svetlu. Žena to neće ni primetiti, čak će pomisliti da je pronašla onog pravog - barem do sledećeg jutra.

2. Koristi moć dodira
Učiniće vam se da vas je slučajno dodirnuo po ruci ili kolenu dok je posezao za svojom čašom ili da vas je zagrlio oko struka da bi prošao pored vas... Nećete ni slutiti da je sve to deo strategije. Većina muškaraca je na početku ipak malo suzdržanija, a muškarac koji se tako slobodno ponaša verovatno to radi toliko često da mu je prešlo u naviku.

3. Sluša sve o vama
Svaki “lovac na ženu” zna da je najbolji način za impresioniranje upravo to - pusti je da priča o sebi. On će tako imati sve informacije koje želi da ima, a vi o njemu nećete znati ništa. Savršeno za beg kad mu to bude bilo potrebno...

4. Upečatljiv je
“Lovci na žene” uvek po nečemu moraju da odskaču od drugih. Neki će nositi smešnu kravatu, neki će staviti zanimljiv šešir, a neki će samo biti jako glasni. Ovakav tip muškarca često je kamufliran kao simpatični dečko iz ekipe, ali prestaje da bude simpatičan čim shvati da vas je osvojio.

5. Ignoriše vas

Normalan muškarac će pričati sa devojkom koja mu se sviđa i pokazaće joj da mu je zanimljiva. Onaj koji lovi će je ignorisati u grupi prijateljica i pričati sa svima, samo ne s njom. Tako traži vašu reakciju, a ako je i dobije, zna da je na pravom putu.

Index.hr

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.