Pretprodaja karata i paket 5+1 do 1. septembra za koncert "Najbolje od devedesetih"

Interesovanje za koncert je izuzetno, već na osnovu prve prodaje promo karata, koja se nastavlja pretprodajom i specijalnim paketom 5+1 (na pet prodatih karata jedna besplatna). Cene karata u pretprodaji, koja traje do 1. septembra iznosiće od 1790 dinara za parter do 2490 dinara za fan pit.

Koncert NAJBOLJE OD DEVEDESETIH biće ubedljivo najveći skup najpopularnijih izvođača dens muzike koji je dosada organizovan u Evropi, pošto ovi izvođači u ovom broju još nisu nastupili na jednom mestu tokom svojih karijera. Organizatori najavljuju pravi audio-vizuelni spektakl sa jedinstvenim scenskim nastupima i koreografijom koja ce pratiti tematiku dogadjaja, kao i najsavremeniju tehničku produkciju sa led ekranima i video projekcijama do sada neviđenih dimenzija, kao i zvukom i svetlom koje će posebno za ovu priliku biti angažovano iz inostranstva. Ovo je jedinstvena prilika da čujemo uživo legendarne hitove, poput “Rhythm is a dancer”, “Pump Up The Jam”, “No Limit”, “Everybody Dance Now”, ‘’All That She Wants’’, “Informer”, ‘’Be My Lover’’,‘’Mr Vain’’ i vratimo se na par sati u period koji je bio po mnogo čemu specifičan, koga je karakterisao poseban stil, drečave boje, a koji poslednjih godina ponovo oživljava i kroz muziku i kroz modu, te nije stran ni mlađim generacijama.

Koncert NAJBOLJE OD DEVEDESETIH biće prilika da čujemo uživo sve ove izvođače na jednom mestu prvi i poslednji put u Beogradu.

Mnogi od ovih bendova su imali pauze u svojim karijerama, ali su se ponovo vraćali na muzičku scenu, i danas svi ponovo rade. Neki izdaju remiksovane stare hitove, neki prave novu muziku koja ne odstupa od starog stila ali ide u korak s vremenom, no, ono što ih čini posebnim su upravo ti hitovi koji su obeležili generacije mnogih od nas, a koje ćemo uskoro uživo slušati na najvećoj žurci u Evropi sa temom devedesetih.

Svi detalji u vezi sa ovim događajem mogu se naći na sajtu www.devedesete.com Pratite facebook stranicu www.facebook.com/festivaldevedesetebeograd radi svih detalja vezanih za ovaj spektakl i brojnih nagrada koje organizatori pripremaju tokom promotvinog perioda.

Pogledajte još