Zbog blokade Železničke stanice izmenjeni dolasci i polasci

Zbog blokade koloseka u Železničkoj stanici Beograd, voz koji iz Bara večeras stiže u Beograd saobraćaće do Topčidera, dok bude trajala blokada koloseka, a vozovi između Beograda i Bara će stizati i polaziti iz Topčidera, saopštila je Železnica Srbije.

Međunarodni voz na relaciji Beograd – Cirih, koji je po redu vožnje trebalo da krene iz beogradske stanice u 11 časova, krenuo je iz Šida. Putnici na relaciji Beograd – Šid prevezeni su autobusima, a u povratku putnici tog voza će na isti način biti prevezeni iz Šida za Beograd, navodi se u saopštenju.

Međunarodni, lokalni putnički i Inter siti Srbija vozovi iz Novog Sada, Subotice i Šida saobraćaju do i od Stanice Novi Beograd.

Putnički vozovi sa juga Srbije, iz pravca Požarevca i Niša, vožnju završavaju u stanici Topčider, odakle i polaze.

Ukoliko se blokada u Železničkoj stanici Beograd bude nastavila, međunarodni i lokalni putnički vozovi polaziće umesto iz Stanice Novi Beograd, odnosno Topčider, i tu završavati putovanje.

Izuzetno će međunarodni voz na relaciji Beograd – Sofija – Beograd polaziti iz Niša za Sofiju i u povratku iz Sofije saobraćati samo do Niša, dodaje se u saopštenju.

Navodi se da je oko 40 radnika "Nega kola i DDD" blokiralo danas kolosek u Železničkoj stanici Beograd, zbog čega je otkazan međunarodni voz za Bar u 9 časova i 10 minuta.

izvor: Večernje Novosti

Pogledajte još