Heineken Lovefest promo žurke: Lea Dobričić 7. juna na kragujevačkom jezeru Šumarice

Ljubitelji elektronskog zvuka imaće priliku da čuju i Dušana Lazovića, koji će ove godine predstaviti Srbiju na najvećem svetskom takmičenju di-džejeva na Ibici. Publiku će zagrejati finalisti takmičenja „AfirmisanjeDJ“, dok će domaća podrška biti Bojan Ribić, di-džej Danilo i Miloš Poledica.

Promotivna žurka počinje u 22 časa, a ulaz je besplatan. Prema najavama organizatora, posetioce očekuju brojne nagrade i iznenađenja.

Posle Kragujevca karavan ljubavi u Novom Pazaru i Novom Sadu
Posle Kragujevca, Lovefest karavan se seli u Novi Pazar, gde će 14. juna u Colosseum-u nastupiti Dejan Milićević. Iz Beograda dolazi i mladi di-džej i producent Kristijan Molnar, dok će ovogodišnje festivalsko izdanje u Novom Pazaru najaviti i rezident Lovefesta Nikola Vemić.
Sve Novosađane na petrovaradinskoj tvrđavi 21. juna čekaju di-džej Fakir i di-džej Z, deo pokreta Noise Destruction, Damir Zekiri i di-džej Klaus, kao i di-džejevi Lag i Gemini. Ulaz u „Borisov Atelje“ će koštati 100 dinara, a sav prihod od prodatih karata će biti uplaćen na račun Vlade Srbije za pomoć nastradalima u poplavama.
Istog dana u Smederevskoj Palanci Heineken Lovefest će najaviti Loco Baby & Lady Dee, di-džejevi Calavera & Manya, kao i di-džej Peter Portman.

Nova lokacija i nove bine od 7. do 9. avgusta na festivalu ljubavi
Heineken Lovefest će ovog leta biti održan od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Na novom prostoru, pored vrnjačkog Jezera, biće smešteno pet bina sa kojih će publika imati priliku da čuje različite muzičke žanrove – od house i tehno muzike, preko hip hopa, do poznatih melodija domaćih i regionalnih rok bendova.

Na festival ljubavi stižu svetska progressive house atrakcija Eric Prydz, kao i legende Detroit tehna Jeff Mills, Kenny Larkin i Robert Hood. Program će obeležiti i holandska deep house zvezda Tom Trago, tech house dvojac Tiefschwarz, kao i britanski di-džejevi i producenti Mark Knight i James Zabiela.

Na Energy Stage-u nastupiće Adana Twins, Finnebassen, Doctor DRU, Tama Sumo, Boris Werner, kao i di-džej Makam i Levon Vincent producent i vlasnik renomiranog lejbla Novel Sound.
Ljubitelji tvrđeg zvuka imaće priliku da čuju Partibrejkerse, Kandu Kodžu i Nebojšu, Ramba Amadeusa, sastav S.A.R.S., veterane srpske hip hop scene – Bad Copy i Prti Bee Gee, kao i popularni crnogorski dvojac Who See. Svoje nastupe na Live Stage-u potvrdili su i hrvatska rok grupa Let 3, kao i Nikola Vranjković, Ritam Nereda i Goribor.

Nova cena trodnevne karte 1.999 dinara

Prema rečima organizatora, prvi kontigent karata po promotivnoj ceni od 1.599 dinara
rasprodat je u rekordnom roku i nova cena ulaznica je 1.999 dinara. Sledeća cena trodnevnog paketa biće 2.499 dinara, dok će pred festival karta koštati 3.299 dinara. Posetiocima su na raspolaganju i VIP karte po ceni od 4.000 dinara. Karte za Heineken Lovefest mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji ili naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.

Pogledajte još