Feeling techno: Zagrevanje za Cristiana Varelu na Svemirskoj kafani

Na promo partiju Feeling techno gosti će biti u prilici da osvoje besplatne ulaznice za nastup Varele i trija Luigi Madonna, Mladen Tomić i Speedy, koji 14. juna izlaze za DJ pult u Stare šećerane i tako posle dugog niza godina ovaj atraktivan prostor opet otvaraju za žurke. Oni koji ne budu bili te sreće da dobiju free ulaznice će samo ovo veče moći da ih kupe po specijalnoj promo ceni od - 600 dinara. To uopšte nije zanemarljiva pogodnost, ako se uzme u obzir da je trenutna cena 1.090 dinara, a da će na ulazu u Staru šećeranu biti skuplje.

Takođe, ne treba zaboraviti da će Cristian Varela i organizatori polovinu prihoda od prodatih ulaznica za rođendansku Lucky Records Showcase žurku uplatiti na račun za pomoć nastradalima u poplavama u Srbiji.

Na promo partiju muziku će puštati Klaus & Toma Tek (Public Pee / Novi Sad), Adwarf i Float (Morninglory Music, Crossfade Sounds), kao i Speedy (Lucky Light, MB Electronics), koji trenutno spada među najizrazitije domaće tehno predstavnike. Karte su do ponoći 100, a posle 250 dinara.

Pogledajte još