Internet meme koji je naveo devojčice da ubodu drugaricu 19 puta!

Skoro svako ko provodi vreme na internetu zna da je Slendermen, koji je nekada bio urbana legenda, zapravo stvoren u takmičenju "Nešto Užasno". Dakle, dok su druge jezive priče možda nekada imale koren u stvarnom životu, Slendermen je potpuno fiktivan.

Iako je internet odličan za mnogo toga, nije za decu bez roditeljskog nadzora, a ovaj slučaj to dokazuje.

Dve devojčice koje su počinile ovaj neverovatno krvavi zločin su imale samo po sedam godina kad je Slendermen stvoren, a 12-godišnjaci nisu poznati po tome što smireno i racionalno istražuju mitska i paranormalna stvorenja poput Slendermena.

Policija Viskonsina (odakle su devojčice) je izjavila da su one mesecima planirale ubistvo drugarice iz odeljenja. Morgan i Anisa su pozvale svoju žrtvu da prespava kod Morgan za njen rođendan. Devojčice su čitale o Slendermenu na sajtu creepypasta wiki, i nisu razumele da se radi o sajtu sa strašnim pričama, već su priče shvatile za zbilju. Izbole su drugaricu kako bi odale počast ovom stvorenju i postale njegove zamenice.

Planirale su da je izbodu na spavanju, pa onda da je odnesu vilu u šumi, gde su verovale da Slendermen živi. Pokolebale su se, i svoj plan izvršile tek ujutru, dok su se sa žrtvom igrale žmurke u parku.

Nakon što su devojčice otišle. njihova žrtva je uspela da se odvuče do puta, gde ju je pronašao biciklista koji je pozvao hitnu. Stanje joj je trenutno stabilno, ali još uvek nije van opasnosti.

Devojčice su uhvaćene sa krvavim nožem na putu ka vili gde su verovale da čudovište živi, i biće im suđeno kao odraslima, što znači da im preti kazna do 65 godina zatvora.

T.D.

Pogledajte još