Dejvid Morales na splavu "Lasta" 8. juna

Prvi i jedini splav-klub sa gradske strane reke Save, koji je već nakon jedne sezone stekao reputaciju jednog od epicentara noćnog života u Beogradu, kako zbog atmosfere i ekipe sa jedne, tako i zbog kvaliteta muzičkog programa i fenomenalne estetike sa druge strane, spremio je pored već poznatog programa od prošle godine i nova iznenađenja za sve posetioce.

Četvrtkom, je na programu “Lasta goes Hip-Hop”, kada će svi ljubitelji Hip-Hop i R&B zvuka moći da uživaju u sjajnoj atmosferi i najvećim hitovima ovih muzičkih žanrova koje će im predstavljati di-džej Ike i Dada Selectah.

Petkom se Lasta pretvara u “Love Boat” gde ćete uz muziku koju će vam predstaviti Danijel Čehranov i “Groovyman” iskusiti ono najbolje što beogradski clubbing ima da ponudi.

Some like it hot” će svake subote na Gradskom splavu “Lasta” okupljati neki od najpoznatijih i najboljih domaćih di-džejeva na čelu sa kapetanom Peppeom, kao i ekskluzivni strani perfomeri koji će uskoro biti najavljeni.

Nedelja je dan rezervisan za sada već kultni “Lastin Matine”, verovatno i jedan od najvećih “brendova” ovog splava – žurku koja je ponudila nešto potpuno novo i drugačije beogradskoj klabing sceni prošlog leta. Ove žurke su poznate po tome počinju već od 18:00, a na njima ćete uz zalazak sunca uživati kako u muzici, piću i atmosferi koju za vas obezbeđuju Bross, Vuk Smiljanic, Zwein i ostali, tako i u sjajnoj ekipi koja posećuje ovu žurku i Gradski splav “Lasta” uopšte.

Već u nedelju 8. juna, ovaj klub će ugostiti jednog od najvećih haus di-džejeva današnjice – Davida Moralesa. Čuveni producent, DJ i još čuveniji remkser, predstaviće domaćoj publici širok spektar muzičkih iznenađenja iz njegove bogate karijere, koja naredne godine puni čak tri decenije.

Pogledajte još