Kompletna lista izvođača velikog koncerta "Noć za pomoć"

Humanitarni muzički festival "Noć za pomoć", koji će ujedno biti i prva od dve centralne manifestacije obeležavanja 50 godina Doma omladine Beograda, 10. juna okupiće najveće zvezde domaće rok i pop muzike ujedinjene u nameri da pomognu ugroženima u nedavnim katastrofalnim poplavama.

Svaki posetilac će na ulazu u Dom omladine Beograda, samo u utorak 10. juna donirati najmanje 1.003 dinara (a može dati i više) direktno Crvenom krstu Srbije, koji će novac dalje uputiti ugroženim građanima.

Festival je organizovan sa 0 dinara budžeta i svi angažovani na organizaciji i realizaciji rade potpuno besplatno.

Već od 14 sati program će početi na popularnoj sceni "Zidić" ispred Doma omladine Beograda, gde će nastupiti: Deca Apokalipse, Sharks, Snakes and Planes, Intermezzo, Kristali i Staight Mickey and the Boyz. Posetioci programa na "Zidiću" takođe će moći da doniraju novac u kutije Crvenog krsta Srbije koje će biti ispred DOB-a.

Od 19 sati program se nastavlja u dve sale Doma omladine Beograda i trajaće do kasno u noć.

U Velikoj Sali sviraće: Bajaga i Instruktori, Van Gogh, S.A.R.S, Zemlja gruva, Marčelo i Iskaz, Babe i Nikola Vranjković.

U sali Amerikana nastupiće: Partibrejkers, Orthodox Celts, Rambo Amadeus, Goribor, Svi na pod, Bad Copy i Beogradski sindikat.

Važno je naglasiti da će, pored komletnog prihoda od ulaznica, i sav prihod od pića prodatih u DOB-u tokom festivala takođe biti kroz Crveni krst Srbije usmeren za pomoć ugroženima od poplava.

Pogledajte još