"Prijateljica noći" otkriva Runijeve mračne tajne!

Foto: Screenshot/DailyStar

Reprezentacija Engleske u sredu uveče remizirala je sa Ekvadorom (2:2) u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Brazilu a Vejn Runi je postigao jedan od dva pogotka za svoj nacionalni tim.

Napadač Mančester Junajteda zavredio je naslovnu stranu dnevnog lista "Dejli Star" ali priča koja će odjeknuti u četvrtak Ostrvom ne tiče se Runijevog golgeterskog učinka u duelu sa Ekvadorom već potencijalnog "seks skandala" u kojem je napadač Mančester Junajteda učestvovao.

Naime, "Dejli Star" piše da će "dama sumnjivog morala", Helen Vud, sa kojom je Vejn Runi imao prilike da opšti, otkriti pikanterije iz postelje koje je napadač Mančester Junajteda do sada uspešno skrivao od očiju javnosti.

(old_image)

Helen Vud ulazi u kuću Velikog Brata a "Delji Star" već je došao do jedne od priča ove "prijateljice noći" u kojoj je glavna uloga pripala popularnom Vazi.

Iako se ne navodi precizan vremenski okvir, Vudova je posvedočila da je podelila postelju sa Vejnom Runijem i još jednom od svojih koleginica.

Čitava priča dolazi od osobe sumnjivog morala ali nema sumnje da neće nimalo prijati Vejnu Runiju i nacionalnom timu Engleske koji se priprema za početak Mondijala u Brazilu.

pressonline

Pogledajte još