Otkrijte ono što vaši Fejsbuk prijatelji pokušavaju da sakriju od vas!

Neki Fejsbuk korisnici vole da kriju svoje prijatelje od vas. Otkrivamo vam trikove kojima ćete uspeti da saznate ko se nalazi na skrivenoj listi vaših Fejsbuk prijatelja!

Kada odaberete svoju metu, proces je prilično lak. Samo pratite ove korake i otkrijte ko su ‘tajni’ prijatelji.

Za početak, biće potrebno malo detektivskog posla. Vidite ko bi mogao da bude mogući prijatelj mete na koju ste se nameračili. Razmislite o tome gde vaša meta radi, grupe kojih bi mogao da bude član i ko su ljudi sa kojima bi mogli da se identifikuju. Ako ne pronađete ništa što bi moglo da vam pomogne, koristite Fejsbukov Graph Search da pronađete potencijalne prijatelje.

Onog trenutka kada ste videli ko je prijatelj kog ste targetirali, morate da pronađete njihova identifikaciona imena. Ovo možete da uradite tako što ćete otići na njihovu Fejsbuk stranicu i pogledate na kraj URL-a. Ovako će izgledati:https://www.facebook.com/ACCOUNT_ID

Sada kada imate korisnički ID oba korisnika, ubacite ih u URL koji izgleda ovako:

https://www.facebook.com/TARGET_ID/friends?and=FRIEND_OF_TARGET_ID

Sa ovom pretragom ćete videti svakog zajedničkog prijatelja. Od te tačke na dalje, to je proces eliminacije sve dok ne otkrijete sve ciljane prijatelje. Ako neko ima 300 prijatelja a pretrage vam pokažu 50 zajedničkih prijatelja, znate da ima još 250 prijatelja koje treba identifikovati. Ponovite proces kako biste otkrili ko je svako od njih.

Velike su šanse da nećete videti celu njihovu listu. Postoji nešto što će vam pomoći da lakše vidite ono što vas zanima. Pogledajte link koji će vam pomoći!

Logičan pristup celoj stvari je da ne prekršite nikakva pravila i zakon, a to je lako ako samo izvodjite malo vremena.

Pogledajte još