Tajna čuvana 15 godina: Muž pomogao ženi da upuca i sahrani roditelje u bašti

Suzan Edvards, 55, i njen muž Kristofer, 57, su optuženi da su upucali njene roditelje Vilijama i Patrišu Vičerli i sahranili ih u bašti. Obmana rođaka, prijatelja i komšija, tj. tajna o njihovoj smrti je trajala 15 godina.

(old_image)

Optuženi: Suzan Edvards, 56, (levo) i njen muž Kristofer, 57, (desno) su optuženi za ubistvo njenih roditelja Patriše i Vilijama Vičerli, za sahranjivanje njihovih tela u baštu i orobljavanje njihovog bankovnog računa dok su istovremeno lagali i obmanjivali rođake da je par i dalje živ

Gospođa Edvards je priznala da je pucala u gospođu Vičerli ali je Kraljevski sud u Notingamu dobio informaciju da je svoju majku upucala jer je ova, navodno, imala aferu sa njenim mužem.

(old_image)

Žrtva: Vilijam Vičerli neposredno pred smrt (levo) i kao mlaži čovek (desno). Slate božićne čestitke sa njegovim potpisom u kojima piše da se odselio u Irsku gde proživljava 'drugu mladost'

· Suzan i Kristofer Edvards poriču da su ubili njene roditelje
· Tela Vilijama i Patriše Vičerli su pronađena u grobu iskopanom u njihovoj bašti, prošlog oktobra
· Tela su bila umotana u čaršafe a testovi urađeni posthumno pokazuju da su bili upucani
· Pisma i Božićne čestitke su slane rođacima u kojima piše da su William i Patricia otputovali za Irsku (u koju su se i preselili) zbog ‘dobrog vazduha’
· Suzan Edvards priznaje da je ubila majku jer ju je ova isprovocirala
· Policija rekla da je gospođa Vičerli tvrdila da je imala aferu sa gospodinom Edwards-om
· Kristofer Edvards kaže da su tela sahranili pošto su odgledali Evroviziju
· Takođe su priznali da su ukrali kreditne kartice

''Tata proživljava drugu mladost''
Ovo su reči kojima su Suszn i Kristofer Edvards obmanjivali porodicu da su Vičerlijevi još uvek živi

Porota je pročitala delove nekih pisama i čestitki koje su slane rođacima kako bi se nastavila laž o njihovom životu i trošio njihov novac.

Okt 2005: Pretvarajući se da je gospođa Vičerli i odbijajući da ode na pregled: Osećam se mnogo bolje i odlazim kod rođaka u narednih par meseci: iz ovog razloga neću moći da dođem na zakazni pregled.

Dec 2006: Odbijanje besplatne vakcine protiv upale pluća: ‘S obzirom da ću boraviti kod rođaka daleko od Mensfilda, molim vas da mi ne šaljete pozive za besplatna vakcinisanja jer neću biti u mogućnosti da ih preuzmem niti da se pojavim.

Božićne čestitke ili pisma koja je slala Suzan Edvards rođacima:

2007. Tvrdila je da su joj roditelji otišli iz Mensfilda i da su u poseti Irskoj ‘zbog dobrog vazduha’, i vrlo je moguće da će se tamo i preseliti.

2011: Božićne čestitke rođacima u kojima piše kako su roditelji na proputovanju kroz Irsku. Rekla je da joj otac proživljava drugu mladost... Ne mogu da pohvatam gde su u kom trenutku i gde će se do kraja skrasiti. Dobro je videtiti ih tako pune života.

Izvor: DailyMail

Pogledajte još