SA CVETA NA CVET: Top 11 razloga zbog kojih muškarci varaju

1. Ne ume da kaže “ne”
Prilika čini lopova. Ukoliko im se nabacuje privlačna žena, jednostavno im je teško da je odbiju.

2. Ego je kriv za sve
Muškarac koji se ne može pohvaliti visokim samopouzdanjem, teško će biti veran. Njemu je svaka koja nosi suknju prilika da oproba svoje zavodničke veštine.

3. Uklapanje u društvo
Ukoliko je u njegovim krugovima na poslu “švrljanje” uobičajeno, on će prevaru doživeti kao prihvatljivo ponašanje. Ako njegov kolega koji je manje atraktivan i šarmantan može da smuva nešto sa strane, zašto ne bi mogao i on?

4. Želi da raskine
Ponekad muškarac koji je u vezi pravi “izlaznu aferu”, u nadi da će njegova partnerka za to saznati i ostaviti ga. On, jednostavno, nema dovoljno hrabrosti da prekine vezu u kojoj se ne oseća dobro, pa to radi na drugi način.

5. Ljubavnica je “in”
Mnogi muškarci na ljubavnicu gledaju kao na statusni simbol. Smatraju da bi svaki “muškarac koji vredi” morao da ima više od jedne žene.
Prolitajte kako da ostavite muškarca koji vas vara i da krenete dalje!

6. Nova strast
Muškarci koji su se oženili mladi ili imaju malo seksualnog iskustva varaju jer žele da saznaju šta su sve propustili i da otkriju neke nove strasti koje nisu iskusili u dugoj vezi.

7. Zna da će se izvući
Ukoliko je već jednom prevario partnerku i nije bio uhvaćen, velike su šanse da će iznova ponoviti tu akciju. Ništa ne gubi, samo dobija!

8. Zbog uzbuđenja
Prevara je poput adrenalinskog sporta – poboljšava krvotok i izaziva osećaj uzbuđenja kao kad prvi put skačete padobranom.

9. Voli da se igra
Muškarac koji je sklon prevari voli takav životni stil. Uživa u tome da ima puno žena, da ih čini ljubomornim i smatra da je prevara igra u kojoj on mora da bude vođa.

10. Zaljubio se
Da, i to se događa. Neki muškarci varaju jer su se zaljubili u drugu ženu.

11. Potvrda muškosti
Baš kao i žene, i muškarci varaju da bi potvrdili svoju seksualnost i dobili potvrdu da su još poželjni.

Tportal.hr

Pogledajte još