Pero Deformero u bašti KST-a!

Kako najavljuju na svojoj FB strani, biće to „prvi beogradski samit gastarbajtera“. Vrata KST-a otvaraju se u 23h za publiku, a prvo će nastupiti sarajevski FLATLINE. Karte za koncert su već u pretprodaji i mogu se kupiti na blagajni KST-a i u Felix Shop-u po ceni od 500 dinara.

Posle KST-a sledi nastavak regionalne turneje, a za sada poznati datimi su: 18. jul Tuzla, 19. jul Modriča, 30. avgust Ivanska i 27. septembar Sisak.

A povodom predstojećeg beogradskog samita gastarbajtera, Saša Friš je izjavio: „U petak 04.07. sa početkom u 23h, naš glavni grad biće domaćin Prvog samita gastarbajtera! Kao prostor u kojem će se odigrati ova nesvakidašnja svečanost, odabran je KST kao jedan od vodećih u stvaranju i izvozu istih. Cilj manifestacije je da se gastarbajterima skrene pažnja na činjenicu da se, nakon nekih 40-ak godina od nastajanja njihove populacije, u Srbiji konačno ništa nije promenilo i da samim tim ne moraju više da maštaju o zavičaju... Prisutne će u kolo poterati orkestar benda grupa Pero Defformero i njihovi specijalni gosti Flatline, jarani iz Sarajeva“.

Pogledajte još