Stigli ste do trećeg dejta i šta sad?

Kada pričate o prvom dejtu, postoji milion saveta i ideja koje će vam dati drugarice ili magazini. Možda čak i za drugi... Ali zašto je treći dejt tako zanemaren? Dajemo vam savete kako da iskoristite treći dejt koji je, kako mnogi ocenjuju, najbitniji dejt svake mlade veze.

1. Zašto momci često nestanu sa lica zemlje posle trećeg dejta?

Ako biste radije da igrate po onim starim, klasičnim pravilima, nemojte ga zvati - ako mu se dopadate, zvaće i te kako! Ali, ako je prošlo duže vremena, slobodno ga zvrcnite (buditelje ljubazne obavezno) i vidite šta radi. Vrlo je verovatno da proživljava neku vrstu šoka, isto kao i vi, uostalom.

2. Ne sumnjajte u sebe

Ako ste do ove tačke bili na tri divna, ugodna i zabavna dejta znajte da je zainteresovan i verujte da će i ovaj dejt proći sjajno.

3. Ovo je važno: Ne trčite pred rudu!

On još uvek nije vaš momak, pa se nemojte tako ni ponašati - ni same sa sobom, ni sa svojim prijateljima, porodicom, a naročito ne sa njim. A to nas vodi do...

4. Uvek se ponašajte tako da želi još!

Jako, jako, jako vam se dopada. Ali, gledajte da dejtove organizujete tako da ne budu preintenzivni, predugački, preotvoreni.... Ne otkrivajte stvari prebrzo a nemojte ni raditi određene stvari prerano (khm, khm!). Ovo staro pravilo postoji s razlogom!

I konačno...

5. Intima

U zavisnosti od toga kako se on oseća povodom intime, nemojte se osećati kao da nešto morate da uradite

...ali, ako mu verujete i ako sve ide divno (a on nije kompletna budala), nema potrebe da se suzdržavate.

Pogledajte još