8 stvari koje bi trebalo da poseduje svaka žena u tridesetim

Dvadesete su odlične godine za eksperimentisanje kad je o modi i ostalim područjima života reč. Ipak, tridesete su već malo ozbiljnije godine u kojima bi trebalo da znamo ko smo i šta želimo od života.

U nastavku slede ključni elementi koje bi svaka žena trebalo da poseduje, a koji nikad ne izlaze iz mode.

1. Klasične cipele
Bez obzira da li ste dama koja ne izlazi iz štikli ili, pak, više volite udobne baletanke, u svom bi ormaru bi svakako trebalo da posedujete kvalitetno dizajniran i upečatljiv par cipela koje dobro stoje uz svaku odevnu kombinaciju.

2. Ženstveno poslovno odelo
Bilo da se bavite ozbiljnim poslovima ili se, pak, krećete u kreativnijim vodama, svakoj ženi potrebno je jedno klasično ženstveno odelo, najbolje u crnoj boji, koje može da se nosi na sastanke, intervjue i za sve ostale prilike u kojima je potrebno da izgledate profesionalno i šik.

3. Ručni sat
Ručni sat je svakako modni dodatak u koji se isplati investirati i koji bi svaka žena u svojim tridesetima trebalo da poseduje.

4. Crveni ruž
Žena s crvenim ružom na usnama uvek je primećena i upečatljiva. Ne morate da ga nosite svaki dan, ali neka se u vašoj mejkap kolekciji nađe barem jedan ruž klasične crvene boje za posebne trenutke u kojima ćete želeti da izgledate elegantno i sofisticirano.

5. Lični miris
Verujemo da već imate svoj omiljeni parfem, a ako ga nemate, onda što pre krenite u potragu za mirisom koji će biti u skladu s vašom ličnošću.

6. Nakit koji nikad ne skidate
Bilo da je reč o ogrlici, minđušama, prstenu ili nečem drugom, u tridesetim bi trebalo da imate jedan komad nakita koji uvek nosite.

7. Večna torba
Ako ste u tridesetima, verovatno u svom ormaru imate mnogo torbi, ali samo bi jedna trebalo da bude ona prava. Reč je o modnom komadu koji može da spasi svaku odevnu kombinaciju. Ako još niste, investirajte u torbu koja ne podleže trendovima.

8. Klasičan kaputić
Klasičan kaputić koji možete da nosite u svim prilikama potreban vam je i u njega se, takođe, isplati investirati. Neka bude u neutralnoj boji kako biste mogli da ga nosite uvek i svuda.

stil.kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.