Zvezda ogorčena zbog uslova za igru i suđenja u Kruševcu

BEOGRAD, 31. avgusta 2009. (Beta) - Crvena zvezda saopštila je u ponedeljak da je povukla prava za televizijske prenose svojih utakmica koja je ustupila Zajednici superligaša, zbog toga što je dozvolila da se utakmica sa Napretkom u Kruševcu odigra pod "vašarskim osvetljenjem".

"Crvena zvezda traži odgovornost Zajednice koja je dozvolila da se sinoćnja utakmica u Kruševcu odigra pod vašarskim osvetljenjem koje nije adekvatno za odigravanje fudbalskih utakmica. Pre utakmice su delegat i predstavnici našeg kluba skrenuli pažnju da osvetljenje nije adekvatno i da ne omogućava regularno odigravanje utakmice. Odlukom Zajednice utakmica je ipak odigrana", navodi se u saopštenju.

"Crveno-beli" su saopštili i da su Zajednici uložili prigovor zbog suđenja Milena Vukadinovića, kome "nije prvi put da ošteti Crvenu zvezdu". Jučerašnji meč u Kruševcu završen je bez pobednika (1:1).

"Postoji mnogo događaja u vezi sa izborom ovog sudije, njegovim ponašanjem kao i onim što se dešavalo pre i tokom utakmice o kojima ćemo obavestiti nadležne organe naše fudbalske i sudijske organizacije", navodi se u Crvenoj zvezdi.

Pogledajte još