Zahvalnice volonterima: Zvezda ceni humanost

Kroz Zvezdin program volontiranja prodefilovalo je oko stotinak studenata koji su učestvovali na raznim projektima. Svi oni bili su u prilici da steknu iskustvo u organizaciji sportskih događaja i raznih marketinških aktivnosti kao i da u praksi provere i nadograde svoja znanja.

Ovaj program dao je izvanredne rezultate, pre svega jer se sprovodi na obostrano zadovoljstvo. KK Crvena zvezda Telekom je prepoznao potrebu mladih ljudi za stinacenjm radnog iskustva i sve to je stavio u službu podizanja sopstvene organizacije. Da je sve to urodilo plodom dokaz su i pohvale od strane čelnika Evrolige za organizaciju Media day-a, i Kvalifikacionog Najk turnira za juniore u čemu su značajnu ulogu imali i volonteri.

Isti slučaj bio je i sa organizacijom Fajnal fora ABA lige kome je Crvena zvezda Telekom od 24. do 27. aprila bila domaćin u Kombank areni. U realizaciji tog projekta učestvovalo je 32 volontera, a KK Crvena zvezda želela je da im javno uputi zahvalnost za sjajno obavljen posao. U tom cilju je pred početak prve polufinalne utakmice plej-ofa Superlige Srbije sa Mega Vizurom urpiličena svečana dodela sertifikata za učešće u tom projektu. Priznanje koje su volonteri dobili je samo mali znak pažnje, ali može da bude i referenca prilikom traženja budućeg profesionalnog angažmana.

KK Crvena zvezda Telekom i u budućnosti će nastaviti sa realizacijom programa „Volontiraj u Zvezdi“.

Pogledajte još