PSZ: Vanesa posle 5 baraža napustila takmičenje!

Još jedno plesno takmičenje je završeno, ali nažalost za Vanesu Šokčić I Vladu Todorovića je zauvek gotovo. Pet najboljih parova iskreno se borilo da uđe u polufinale, dali su sve od sebe, bili su potpuno posvećeni onome što rade I to se odrazilo na njihov uspeh – oni su pet najboljih plesnih parova jednog od najpupolarnijih šou programa.

Ipak borba se nastavila. Četiri para ulaze u polufinale, koje je u sredu od 21.00 na Prvoj TV, a u tesnoj borbi za ostanak u šouu borili su se plesni parovi Vanesa Šokčić I Vlada Todorović i Tanja Petrović i Marko Vasiljević.

Ovo je bio veliki šok za žiri, jer su Vanesa I Tanja bile najbolje na listi, a Aleksandar Josipović je prokomentarisao samo “trebalo je da budete u finalu”.

Ipak, publika je presudila I direktno u polufinale poslala Aleksandra Šapića, Tanju Bošković i Ivana Mihailovića. Njima se posle duela pridružila I Tanja Petrović.

Posle proglašenja duelista, žiriju nije bilo lako, čak možda I najteže do sada. Nikola Mandić je rekao da kroz ovaj duel možemo da se pitamo šta je ples – sport ili umetnost. “Imamo Vanesu koja širi ljubav na sceni I imamo Tanju koja sjajno sve odrađuje, bez greške”. On je glasao za umetnost I za Vanesu.

I Konstantin je svoj glas dao Vanesi I dodao da su ovo bila dva fantastična nastupa. “Moramo da tražimo sitne greške da bismo odlučili”.

Aleksandar je spasao Tanju i Marka, a onda je Marija presudila u njihovu korist. Ona je istakla da su naše zvezde postale pravi profesionalci. “Oba nastupa su bolja nego sinoć, bilo je interesantno od početka do kraja”.

Posle pet odlazaka u duel, kraljica baraža, kako je Aleksandar prozvao Vanesu, napustila je šou, a nagradu od 1.000 evra poklonila je Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

“Nisam očekivala da ću se ovoga puta naći u baražu, kao što nisam očekivala ni Tanju i Marka u duelu sa mnom. Na listi bodova Tanja i Marko su bili prvi, Vlada i ja drugi, pa da smo imali I najmanji broj glasova publike, opet, nismo za baraž. Ovo je definitivno bio najbolji ples koji smo odigrali Vlada i ja. Nisam mogla da dam večeras svoj maksimum zbog priloga o mojoj pokojnoj kumi, jer sam bila emotivno rastrojena. Ipak, pored svega smo bili drugi”, rekla je Vanesa.
Ona je dodala da će sigurno nastaviti da pleše, a kao pobednika “Plesa sa zvezdama” vidi glumca Ivana Mihailovića.

“Od prvog dana on je moj favorit. Biću tu sve vreme uz njega, do pobede”.

Da ne zaboravite polufinale emisije biće u sredu 11.juna u 21čas, a veliko finale emisije “Ples sa zvezdama” je u ponedeljak, 16. juna u 21.00 na Prvoj TV.

blic

Pogledajte još