Saznajte koji popularni voditelj i glumac će voditi Pinkove zvezde!

Domaćin novog muzičkog šou-programa „Pinkove zvezde“, koji kreće 1. septembra, biće Milan Kalinić, ekskluzivno saznaje Kurir.

Vlasnici „ružičaste televizije“ i tvorci ovog novog muzičkog takmičenja Milica i Željko Mitrović uputili su poziv glumcu za saradnju tokom održavanja humanitarnog „Teletona“ za pomoć poplavljenim područjima.

(old_image)

Dugo bez emisije

- Milan je završio svoj angažman na Prvoj zaključno sa učešćem u „Plesu sa zvezdama“, a kako je odlaskom s te televizijske stanice ostao bez stalnog angažmana, rado je prihvatio poziv Mitrovića. On je bio nezadovoljan i time što dugo nije vodio nijednu atraktivnu emisiju, pa je rado prihvatio da bude deo ovako velikog šou-programa kao što su „Pinkove zvezde“ - kaže izvor Kurir blizak produkciji.

Kalinić je nekoliko puta viđen kako dolazi u zgradu Pinka, pa je to bio jasan znak da uveliko pregovara o saradnji sa ovom TV kućom. Kako su sve karte bačene na budući talent šou-program, koji će stvoriti nove zvezde, jasno je zbog čega je želja rukovodstva Pinka bila da upravo Kalinić bude voditelj ovog projekta. To će biti prilika da publika ponovo uživa u njegovom šarmu i duhovitosti, koju nismo videli još od vremena kada je vodio emisije „Sve za ljubav“ i „Leteći start“, produkcije „Imoušn“, koje su se emitovale na Pinku.

Kako saznajemo, Kalinić će biti uključen i u pripremni deo proizvodnje emisije „Pinkove zvezde“, pa će se pojavljivati i na nekim audicijama. Prva je zakazana već u subotu 14. juna s početkom u 13 časova u zgradi TV Pink na Dedinju.

Pink ćuti

Pozvali smo Milana Kalinića, ali on još uvek ne želi da obelodani svoju saradnju s najgledanijom domaćom televizijom.

- Nije tajna da pregovaram s Pinkom, ali još se nismo dogovorili - kaže Kalinić za Kurir.

U Pinkovoj pres-službi ostali su nedostupni za komentar.

kurir

Pogledajte još