Radi Manojlović opljačkali i polupali auto!

Pevačica Rada Manojlović neprijatno se iznenadila kada je pred polazak na put videla da joj je automobil obijen i da je iz njega ukraden radio, a osim toga nestala joj je i kesa haljina koja se nalazila na zadnjem sedištu vozila. Ukupna šteta popravke i nestalih stvari iz kola koštaće 2.000 evra.

Kako prenosi “Alo!”, pevačica se prethodno veče vratila sa nastupa i parkirala svoj automobil ispred svoje zgrade, a ujutru ju je sačekala neočekivana situacija. Čim je došla na parking, primetila je da je razbijeno staklo kod mesta suvozača. Rada je odmah otključala automobil da bi proverila šta nedostaje, i saznala da su joj odneli radio u vrednosti oko hiljadu evra i tri haljine.

- Odvezla sam auto kod majstora da promenim staklo i ugradim novu muziku, pa je sada sve u redu. Bitno je samo da niko nije povređen, a ovo je nešto što se svima dešava, pa eto i meni. Živimo u takvo vreme kada ljudi ne biraju kako dolaze do novca. Možda su mislili da iza radija ima sef sa parama, ali su se prevarili – rekla je pevačica kroz šalu, i nastavila:

- Ovako će moći samo da uživaju u disku koji je ostao u radiju, a to je miks pesama Tome Zdravkovića, Miroslava Ilića i Tozovca. Bila sam umorna i nisam parkirala auto u garažu, što mi se retko dešava, ali eto, pogodilo se da tako bude – zaključila je Manojlovićeva.

telegraf

Pogledajte još