TEHNIKA ILI SPONTANOST: Ovih 7 stvari otkriva koliko ste dobri u krevetu

1. Osećaj povezanosti
Da, dobra tehnika jeste važna za vrhunsko seksualno iskustvo, ali je bitniji osećaj bliskosti sa partnerkom, pokazuju istraživanja.

2. Samouverenost
Ako ste zadovoljni svojim telom, prepustićete se seksu bez ustezanja i brige. U suprotnom, stalno ćete paziti da uvučete stomak, ispravite leđa ili sakrijete nedostatke na telu, pa nećete biti fokusirani ni na svoje ni na partnerkino zadovoljstvo i eto katastrofe u krevetu, piše Bodyandsoul.com.au.

3. Spremni ste na eksperimente
Dobar ljubavnik uvek koristi najvažniji organ za sjajno vođenje ljubavi. Ne, ne mislimo na onaj koji se nalazi među nogama, već između – ušiju! Dakle, ako je vaš um spreman za nova iskustva, ako ste spremni da eksperimentišete u krevetu, sigurno ćete biti bolji ljubavnik od onog koji misli da je u seksu najvažnija veličina.

4. Slušate partnerkine želje
Da bi vama i vašoj partnerki seks dugo ostao u pamćenju kao vrhunski doživljaj, potrudite se da čujete kakve vam smernice daje dok vodite ljubav. Nema dobrog ljubavnika koji se oglušuje o želje svoje partnerke.

5. Ne žurite
Spavaća soba nije maratonska staza, ne morate da jurcate kao muva bez glave. Čak je poželjno suprotno – što budete bili sporiji i što više detalja budete primetili, seks će biti bolji. I duži, naravno!

6. Budite spontani
Ne mora svaki sastanak da rezultuje seksom, nekada je dovoljno i maženje koje će kod partnerke raspaliti strasti, pa će jedva čekati da se ponovo vidite. Kad seks postane obavezni deo svakog sastanka, onda ste postali predvidivi i nezanimljivi.

7. Budite razigrani
Rutina u spavaćoj sobi je najsigurniji ubica strasti. Eksperimentišite, igrajte se i pokažite koliko u svemu tome uživate!

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.