Specijal novog filma Pitera Džeksona

Ekskluzivno! Pogledajte specijal (behind the scenes featurette) filma "The Lovely Bones" (Divne kosti) Pitera Džeksona!

Zasnovan na hvaljenom romanu američke spisateljice Alis Sebold - "The Lovely Bones" novi je film u režiji Pitera Džeksona, proslavljenog serijalom "Gospodar prstenova" (Lord of the Rings). Osim što je režirao i producirao film "The Lovely Bones", Džekson je adaptirao scenario u saradnji sa Fren Volš i Filipom Bojens.

Priča o životu i svemu što sledi nakon njega, prati četrnaestogodišnju Suzi Salmon koja nakon brutalnog silovanja i ubistva odlazi u raj. Zapravo, ona je "negde između", jer njen duh ne miruje... Odatle ona posmatra svoju porodicu koja pati, ali i svog komšiju/ubicu koji je uspešno sakrio dokaze i planira novo ubistvo. Suzi, rastrzana između želje za osvetom i ublažavanjem tuge svojih roditelja, pokušava da kontaktira žive i pomogne ocu da otkrije ko je krivac.

Pogledajte "behind the scenes featurette" i uđite u svet iza scena filma "The Lovely Bones"!  

Ovaj film je privukao zaista snažnu glumačku postavu. Tu su Rejčel Vajs i Mark Volberg kao roditelji male Suzi, Suzan Sarandon je njena baka, dok je najveća zvezda filma svakako talentovana Sirša Ronan, poznata po ulozi u filmu "Pokajanje" (Atonement), koju Džekson upoređuje sa Kejt Blančet. 

Inače, Piter Džekson je trenutno angažovan kao producent na nekoliko filmova. Pored filma Nila Blompakmpa, koji s nestrpljenjem očekujemo - "Distrikt 9" (District 9), Džekson producira i sledeće zanimljive naslove: "The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn", "Halo" i "The Hobbit".

Film "The Lovely Bones" u američke bioskope stiže 11. decembra.

Katarina Milovanović

Pogledajte još