TUGA: Šestoro dece u trenu ostalo bez očeva

Njih dvojica nalazila su se na Miroslavljevom motociklu “kavasaki”, kojim je on upravljao, kada je iz nepoznatih razloga naleteo na automobil na putu, saznaje “Blic”. Prema jednoj verziji koja se mogla čuti od meštana Ušća, nepoznati muškarac koji je upravljao automobilom u trenutku nesreće probao je da se isparkira iz svog dvorišta. Drugi navode da je automobil stajao nasred puta, dok je njegov vlasnik otvarao kapiju dvorišta u koje je planirao da se uparkira neposredno pre nego što su na njega naleteli dvojica nastradalih.

Prema rečima Zoranovih rođaka, Miroslav, zvani Pace, s kojim se on povremeno družio, došao je kod Zorana na svom belom “kavasakiju”. Pošto su, kako su pojedini stanovnici Skele čuli, “popili pokoju”, uputili su se navodno u susedno selo na slavu Svete Trojice. Sledeće što su njihove porodice saznale o njima bilo je to da su poginuli.

- Njegovi nisu u stanju da govore o tome. Šta tu ima da se priča, njih više nema i sve ostalo je nebitno - rekli su nam Miroslavljevi prijatelji koji su se okupili u njegovom dvorištu.

Iz Zoranove kuće juče se takođe mogao čuti samo plač njegovih najbližih. I njegovi rođaci i prijatelji ćutke su sedeli ispred kuće, ni sami ne znajući kako se nesreća dogodila. Jedan od njih rekao je da su Zoranova majka i sestra u Obrenovcu, ali da ni njih još niko nije obavestio o tome kako su Miroslav i Zoran poginuli.

- Niko ne zna ko je tu kriv. Pominje se taj čovek kome ne znamo ni ime, a kamoli šta je u trenutku sudara radio. Istraga je još u toku, a njihova tela na obdukciji, posle koje će se znati nešto detaljnije - prepričava meštanin Ušća ono što je čuo od svojih komšija.

Miroslav, koji je u Ušću poznat po ljubavi prema psima, iza sebe je ostavio četvoro dece i suprugu, dok je Zoran živeo sa sinom od deset godina, suprugom i njeno dvoje dece iz prvog braka. Kako nam je ispričao njegov rođak, bavio se različitim poslovima, pa je kada ga neko za to angažuje cepao drva i majstorisao. Ni njegova ni Miroslavljeva supruga nisu zaposlene.

Blic

Pogledajte još