Ludo je zaljubljen u tebe ili folira? Ova 4 znaka otkrivaju istinu!

1. Inicira kontakt
Ne tera te da čekaš njegovu poruku ili poziv, govori jasno i nedvosmisleno i pokazuje iskren interes da se vidite. Pošalje ti poruku noću, iako zna da spavaš i da ćeš je pročitati tek ujutro? Budi spokojna, on te obožava!

2. Ne želi da te ostavi

Ukoliko odlazi od tebe bez problema, znači da ne postoji onaj osećaj koji ga tera da se zadrži još pet minuta. Muškarac koji tu i tamo zakasni na posao ili žrtvuje malo sna kako bi ostao sa devojkom je lud za njom, piše Index.hr.

3. Zanima ga kako provodiš dan
Pita te šta si radila, s kim si bila i kako si provela dan, jer ga iskreno zanima svaki detalj o tebi. Pažljivo sluša dok mu pričaš dogodovštine sa drugaricama i smeje se vašim ludostima? Dečko koji pokazuje interes za sitnice koje su ti učinile dan lepšim je definitivno ozbiljan kada si ti u pitanju.

4. Upoznao te je sa svojim prijateljima
Ako mu je stvarno stalo do tebe i ako planira da dugo ostanete zajedno, bez ustručavanja će te upoznati sa svojim prijateljima čim počnete da se zabavljate. Ali, ukoliko te skriva od ljudi sa kojima provodi najviše vremena i u koje ima najviše poverenja, onda znaj da njegova osećanja prema tebi baš i nisu snažna...

Pogledajte još