RASPLAMSAJTE NOVE STRASTI: Top 5 trikova kojima ćete pobediti rutinu u krevetu

1. Suočite se sa problemom
Ukoliko želite da rešite problem, najpre morate da priznate da on postoji. Otvoreno razgovarajte sa svojom “drugom polovinom” i recite šta vas muči. Ne stidite se i zajednički pronađite rešenje.

2. Edukacija zlata vredna
Jedan od najboljih načina da se obranite od seksualne rutine jeste edukacija. Informište se, čitajte knjige i tekstove na Internetu, isprobajte razne seksi trikove i savete. Ako je potrebno, zakažite razgovor sa terapeutom.

3. Čari poljupca
Neki od najboljih seksualnih trikova zapravo su vrlo jednostavni. Uz seks, veliki broj parova zaboravio je čari poljupca. Ljubite se sa svojim partnerom što više i što duže, neka vam to posluži kao svojevrsna predigra.

4. Iznenađenja čuda čine
Ma koliko neverovatno zvučalo, seks kod velikog broja parova predstavlja samo stavku na dnevnoj listi obaveza koju moraju da obave! Nemojte dozvoliti da vam seks postane obaveza. Iznenadite svog partnera i priuštite mu seksualno zadovoljstvo kada to bude najmanje očekivao. Upotrebite maštu, mogućnosti su beskrajne.

5. Isprobajte različita mesta
Da biste uneli uzbuđenje u svoj seksualni život, nemojte voditi ljubav uvek na istom mestu. Sve što je prevdvidivo, postaje vremenom dosadno...

Večernji.hr

Pogledajte još