Monika Seleš se udaje za milijardera koji ima 72 godine!

Gospodin Golisano, filantrop i bivši vlasnik jednog hokejaškog tima, objavio je veridbu sa bivšom šampionkom u tenisu, prenosi jedan lokalni list.

Seleševa (40) i Golisano se zabavljaju od 2009. godine i žive zajedno na Floridi. Njen izabranik je bogatstvo stekao kao osnivač jedne od najvećih kompanija za isplatu (ličnih dohodaka), a potom ga je uvećao kao vlasik hokej kluba “Buffalo Sabres”.

Gospodin Golisano je bio u braku već tri puta. Takođe se bavio i politikom sa željom da postane guverner Njujorka, što mu nije polazilo za rukom.

Sada je vlasnik fondacije “Golisano”, koja podržava programe za osobe sa intelektualnim poremećajima.

Selešova je devet puta osvajala grend slem tutulu, a upamćena je i kao najmlađa teniserka koja je osvojila Rolan Garos. Tada je imala samo 16 godina.

Bila je na 1. poziciji liste najboljih teniserki sveta 1991. i 1992. godine, kada ju je mentalno oboleli fan njene najveće rivalke, Štefi Grad, pogodio nožem u leđa tokom turnira u Nemačkoj. Posle toga nije igrala dve godine.

Poslednji profesionalni meč, odigrala je 2003. godine, a zvanično se penzionisala 2008. Tokom karijere zaradila je oko 16 miliona dolara.

24sata

Pogledajte još