Ložite se na starije žene? Evo zašto su MILF fantastičan izbor za vas!

Koje su to stvari zbog kojih je MILF fenomen toliko popularan? Opsežno terensko istraživanje donelo je određene zaključke zašto su MILF žene zakon. Dobro proučite!

Iskustvo

(old_image)

Činjenica je da prava kuguarka iza sebe ima poveći broj kilometara. Neke bi postidele mnoge, ali kao što i sami znate, samo se vežbom dolazi do savršenstva. One znaju šta žele i žele to odmah, a ako im to ne pružite, neće im biti teško da vas upute u pravom smeru.

Nešto je uzbudljivo u činjenici da ne morate da ih usmeravate ili uveravate da probaju nešto novo, jer one su definitivno u igri. Nije ih briga, spremne su na sve i gotovo izazivaju da pokušate da ih iznenadite nečim novim. Znaju da udovolje i to je još jedna njihova velika prednost. Bile su s muškarcima, čak imaju i pokojeg klinca i zato su direktne i ne okolišaju.

Ni jedna MILF se ne stidi činjenice da joj seks mnogo znači i praktikuje ga iz osećaja zadovoljstva, kako svog, tako i vašeg.

Zabranjeno voće

(old_image)

Neke od njih su udate, neke su bile udate, a neke nikad nisu htele da se udaju ali su ipak završile sa detetom. Bitno je da su nekada pripadale nekome i to je ono što intrigira muškarce. Sve je u uzbuđenju lova. Činjenica da je ona starija žena, samo znači da ćeš morati da se malo bolje potrudiš.

Kuguarka vam se nikad neće kompletno predati, ostavljajući sebi mesta za manevar zbog činjenice da postoji mnogo slobodnih muškaraca, ali uspete li da je uspešno ukrotite, to će vas vinuti u neslućene visine jer ćete napokon postati pravi muškarac i celo društvo će vam se diviti. Najbolji deo svega je taj što nju neće biti briga ako se hvalite, jer ona mora da zadrži svoju seksi reputaciju, a takve priče joj u tome samo pomažu.

Novac i samo novac

(old_image)

Verujemo da je najzad došlo vreme da muškarci postanu sponzoruše. Dosta je starih prdonja koji pod rukom vodaju jedva punoletne curice. Vreme je da nađemo svoje mesto pod suncem. MILF ima finansijsku sigurnost o kojoj njena mlađa konkurentkinja ne može ni da sanja. Ima svoju kuću, svoj auto i dovoljno novca za trošenje. Kad ste s njom, ne pije se vino iz tetrapaka, niti se za večeru tamane smrznute pice. Ako ona nešto poželi to i dobije, a ako pri tome želi da vas učini srećnim, niko srećniji od vas. Dopustite joj da vas izvede na večeru ili počasti sa kojim komadom odeće. Uživajte u životu i svim blagodetima koje se nude.

Veza za jednu noć

(old_image)

Zadnje, ali ne i manje bitno je da kuguarke nisu u vezama na duge staze. Dođu, probaju i nastave. Uvek su željne nečeg novog i uzbudljivog. Nezavisne su i to obožavaju. Nećete morati da brinete o budućnosti i obavezama, niti ćete morati da je stalno zovete, pa čak ni da se družite sa njom tokom dana. S njom ste u fizičkoj vezi i to je sve.

Tokom dana možete popiti koje piće s društvom, uveče pogledati utakmicu i posle svega tražiti dozu vrhunskog seksa pre nego što se onesvestite. Ljubav prema njima je puko uživanje. Bez žaljenja, bez obaveza, čisti užitak. I to je razlog zbog kojeg su MILF zakon!

Izvor: macho

Pogledajte još