Najbizarniji Life Event na Fejsbuku!

Na listi životnih događaja „Life Events“, koje delite sa drugima, se nalazi i vaš: nedavni gubitak kilograma!

Ali uprkos izveštajima od utorka da je ovaj životni događaj nov na Fejsbuku, to ustvari i nije slučaj. Naime, mogućnost da postavite gubitak kilograma kao vaš „Life Event“ je na Fejsbuku još od 2011, prema portparolu Fejsbuka – zajedno sa drugim neobičnim životnim događajima kao što su nove tetovaže, objavljivanje knjige, ili uživanje u nečijem prvom poljupcu. Korisnici mogu da zavire u istoriju i otkriju kada su 'progovorili' svoju prvu reč.

(old_image)

Foto: Fejsbuk

Iako će mnogi kritikovati Fejsbuk zbog stavljanja gubitka kilograma na listu „Life Events“, sa druge strane mnogi će biti oduševljeni i ponosni što ovu informaciju mogu da podele sa svojim prijateljima. Ako ste jednostavno napravili promene u načinu života, ali još uvek niste videli rezultate, možete dodati ovaj životni događaj: 'nove navike u ishrani'. (Možete precizno da odredite koje su to navike, a vaši prijatelji se mogu 'pobrinuti' da se tih navika i držite, ako pretpostavimo da ste suviše lenji da ih se sami držite bez ikakve podrške).

Sve je to deo plana da Fejsbuk postane digitalni spomenar – što više delimo jedni sa drugima, više ljudi će imati dodatni motiv da se povežu sa drugima i da proveravaju šta se dešava u životima njihovih prijatelja. Uključujući i gubitak kilograma...

Izvor: Mashable

Pogledajte još