Oglasila se Bojana: Pogledajte kako je prokomentarisala Stojketove optužbe da je narkomanka

Nakon što je golman Vladimir Stojković u šokantnoj ispovesti optužio bivšu ženu Bojanu Rajić, između ostalog, i da je narkomanka kojoj nije bitan njihov zajednički sin, već samo novac, Bojana za Telegraf.rs kaže da je Stojketove optužbe uopšte ne zanimaju, kao i da ima preča posla jer u Parizu otvara butik!

- U Parizu sam, otvaram još jedan butik sledeće nedelje, pa sam zauzeta kupovinom robe. Ne zanima me ništa u vezi s Vladimirom – prokomentarisla je kratko Bojana za Telegraf.

Podsetimo, Stojković je nekoliko puta izjavljivao da ima probleme s bivšom ženom koja navodno troši nenormalno velike količine novca i ne vodi računa o njihovom sinu, a juče je na svojoj Fejsbuk stranici objavio otvoreno pismo u kojem je zaključio da je Bojana ljuta jer ne može da zadovolji svoje potrebe za MDMA drogom i ekstazijem, kao i da je ona osoba bez morala i vaspitanja.

Takođe, optužio je da ne vodi računa o njihovom sinu Lavu, da je promiskuitetna kao i da bez ikakvog rada želi sebi da obezbedi život pijane milionerke.

telegraf

Pogledajte još