Šta je seksi!

GLAM KOLEKCIJA  Novogodišnja kolekcija „Glam Couture“ od ARTDECO-a je neodoljivo privlačna, elegantna i efektna: oči sa svetlucavim zlatnim sjajem, senzualne usne, besprekoran ten. Rečju, sve što će vas u vreme praznika učiniti glamuroznom u trenu! Posebno izdvajamo pufnu za puder, sa pahuljasto mekim perjem koje omogućava ravnomeran i suptilan efekat sjaja baš tamo gde vam je neophodan...

KARDIGAN  Postoje trenuci kada vam nedostaje  jedan dobar komad odeće da biste upotpunili prazninu, koja ničim ne može da odgovori na pitanje: „Šta da obučem?“.
Naš odgovor: „muški“ kardigan, nalik onom koji je svojevremeno nonšalantno nosio Kurt Kobejn. I kao što slike sa crvenog tepiha dokazuju, mnoge svetske „cice“ su pribegle upravo tom odevnom predmetu kao najjednostavnijoj opciji da se „osveži“, na primer, haljina koja vam je dosadila. Plus, neodoljivo su topli. Savršeno.

100% OSVEŽENJE  Dolazi nam u vidu novih, svetski dizajniranih pakovanja  "Nectar" sokova - 100% Life. Ako budete vredne, i trknete u radnju iza ćoška, sigurno ćete ih primetiti na rafovima, a posetioci jubilarnog 20. Fashion Week-a mogli su da, skoro svake večeri, isprobaju nove ukuse. Toplo preporučujemo zelenu jabuku. Ispostavilo se da zaista nije svejedno! Uživajte!

http://www.cosmopolitan-scg.com

Pogledajte još