PSZ: U finalu Tanja Bošković, Ivan Mihajlović i Tanja Petrović - Šapić ispao!

Ivan Mihajlović i Marija su prvi ušli u finale. Par koji je odmah potom pozvan u duel je Aca Šapić sa Slađom Ivanišević. Marija je posavetovala Acu da bude pozitivan i nasmejaniji.

- Užasno sam uzbuđen, mnogo mi ovo znači, Marija i ja smo uložili veliki trud. Imali smo dosta različitih plesnih žanrova i hvala Mariji što me je bodrila, dosta je napredovala kao plesni pedagog. Naš plan je bio da se ponašamo potpuno prirodno i normalno – rekao je Ivan Mihailović u razgovoru sa Irinom i pohvalio Šapića kao plesača.

Aleksa je prozvao drugi par. U veliko finale idu Tanja Petrović i Marko Vasiljević što znači da su drugi duelisti Tanja Bošković i Marko Mićić.

- Potpuno neverovatno, pre nekoliko emisija su me pitali s kim ne bih volela da se nađem u duelu, rekla sam da je to Aleksandar Šapić i da sam spremna odmah da se povučem- prokomentarisala je glumica.

Došlo je vreme za duel. Oba para su ponovo bila na visini zadatka. Usledilo je glasanje. Kostja je odlučio da spasi Tanju Bošković, Nikola takođe, Aleksandar je isto podržao glumicu i time presudio. Treći finalisti su Tanja i Marko.

Aca nije ni sanjao da će ovako daleko stići. Hiljadu evra pokloniće humanitarnoj fondaciji koja je tokom takmičenja prikupila značajna sredstva i već dvoje dece su poslali na lečenje.

telegraf

Pogledajte još