Saznajemo: Nole i Jelena odredili tačan datum venčanja!

Jedan od najboljih svetskih sportista Novak Đoković i Jelena Ristić posle devet godina zabavljanja venčaće se u četvrtak, 9. jula. Noleta prvo očekuje turnir u Vimbldonu, na kojem želi da osvoji titulu kao 2011. godine, a potom će reći da svojoj dugogodišnjoj devojci.

Svadbena ceremonija uz prisustvo porodice i prijatelja održaće se na crnogorskom poluostrvu Sveti Stefan. Novak je detalje prepustio porodici i verenici Jeleni, a ona je angažovala agenciju koja se bavi organizacijom venčanja. Buduća mlada je u drugom stanju i želi da sve bude savršeno.

Postaju mama i tata u oktobru

Novak i Jelena će u oktobru dobiti prvo dete i jedva čekaju da se ostvare u najvažnijoj ulozi u životu. „Jedva čekam da menjam pelene i da ne spavam noćima. Znam da će to biti veoma teško i da ću biti stalno umoran, ali jako se radujem tom periodu“, pričao je nedavno Novak.

- Znate kakve su žene, njima je taj dan najvažniji u životu. Neka bude kako želi mlada. Ko će posle ceo život slušati pridike ako venčanje ne prođe kako ona želi - našalio se Novak u razgovoru s francuskim novinarom.

Drugog tenisera sveta od 23. juna očekuje grend slem u Londonu, koji se smatra nezvaničnim prvenstvom sveta, a ove nedelje se odmara s drugovima na Ibici. Kako kasnije neće imati vremena, ovih dana se oprašta od momačkog života u Španiji. Vimbldon se završava 6. jula i Đoković svakako želi da ostane tamo do kraja i podigne pehar namenjen šampionu, kako je bilo 2011, kada je postao i prvi na svetu.

Đokovići su unapred zakupili apartmane na jednom od najluksuznijih letovališta na Jadranskom moru, obezbeđenje će biti na najvišem nivou i niko bez pozivnice neće moći da priđe Svetom Stefanu.

Da podsetimo, Novak i Jelena verili su se u septembru prošle godine, posle osam godina veze. Tada je Nole u šali rekao svojoj dragoj da „uživa dok može, jer će uskoro biti Đoković“.

24sata

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.