POGLEDAJTE: Nikad provokativnija Dijana Janković

Mlada pop zvezda Dijana Janković snimila je visokobudžetni spot od 30.000 evra u Crnoj Gori za novi singl "Balerina" koji su za nju uradili Leontina Vukomanović i Vladimir Grajić Graja.

Pevačica je sa dvadesetočlanom ekipom provela četiri dana na Svetom Stefanu, koji je uspela da zakupi pre početka priprema venčanja slavnog tenisera Novaka Đokovića i Jelene Ristić.

(old_image)

Tamo su snimljeni holivudski kadrovi, a Dijana je za potrebe spota iznajmila helihopter, dok se scene na moru zabeležene na luskuznoj jahti dugoj 30 metara. Budući da će spot obilovati nezapamćenim brojem scena pevčica je u jednoj od njih po crnogorskom primoriju provozala i Bentli Mansori vredan 500.000 evra.

(old_image)

- Bilo je teško dobit dozvolu za Sveti Stefan ali moja ekipa na čelu sa rediteljem Bojanom Stanićem je uspela u tome. Tamo smo proveli četiri dana, a scene su snimane u čuvenom Aman kompleksu. Za stajling je bio zadužen Nemanja Ivanišević, a ja mislim da će moja publika sa uživanjem pogledati spot, čiju premijeru uskoro očekujem - rekla je Dijana.

(old_image)

Pogledajte još