ŠTA SU TO PROŠETALE: JLo i JK imaju nešto zajedničko (FOTO)

Imaju isti ukus!

Pop diva Jelena Karleuša poznata je kao modna ikona i prava trendseterka u našem regionu i nije čudno što se njen stil često poredi sa svetskim zvezdama, pa smo tako u više navrata mogli da vidimo da je neke zanimljive odevne komade ponela pre Beyonce, Lady Gage, Kim Kardashian i drugih.

Ovog puta, naša pevačica i Jennifer Lopez su gotovo u isto vreme ponele novi model sandala iz limitirane kolekcije "Giuseppe Zanotti", koje su se tek nedavno pojavile u prodaji.

U pitanju je model čija cena se kreće oko 1.500 evra i koji je napravljen u čast proslave dvadesete godine postojanja pomenutog brenda, a koji je Jelena prošetala pre mesec dana prilikom jednog javnog pojavljivanja, a mogli smo da ih vidimo i na njenom Instagram profilu, dok je JLo isti model sandala ponela u spotu za himnu svetskog prvenstva "We Are One (Ole, Ola)".

Kad se uzme u obzir da su Jelena i Jennifer lavice u horoskopskom znaku, te da i za jednu i za drugu važi da su istinske dive, nije ni čudo što im se dopadaju slične stvari.

Ipak, neizostavno pitanje: Kojoj bolje stoje - koja ih je bolje ukombinovala?!

(old_image)

Izvor: Opera 17

Pogledajte još