Ceca proslavila 41. rođendan: Ovakvo iznenađenje nije očekivala od najbližih!

- Prvo sam se nećkala i premišljala oko proslave svog 41. rođendana, ali Veljko, Anastasija i prijatelji nisu hteli ni da čuju za to. Prošle godine je izostala moja rođendanska žurka jer sam se spremala za Ušće - počinje Ceca priču o slavlju.

Ovog puta pevačica će nadoknaditi, a budući da je poznato da ne voli da izlazi, okupiće najbliže u vili u Ljutice Bogdana.

Veljko: Pravio društvo Ceci u Crnoj Gori
Veljko Ražnatović sa devojkom Mašom Terzić pratio je majku na prekjučerašnjem poslovnom putu u Crnu Goru. Iako je par razmišljao da ostane u Budvi, vratili su se u Beograd zbog proslave Cecinog rođendana.

Anastasija: Sa majkom uživala u Parizu
Za odličan uspeh u školi Ceca je ćerku nagradila šopingom u Gradu svetlosti, gde su boravile četiri dana sa Lidijom i njenom ćerkom Helenom. Anastasija je jako vezana za majku i trudi se da joj svaki rođendan učini posebnim. Više puta je isticala kako joj je najveći kompliment što liči na Cecu.

- Sada je Lidija na sebe preuzela ulogu oko naručivanja torte jer se tako dogovorila sa Anastasijom, koja mi je priredila prošle godine poslasticu i svećice za jubilarni 40. rođendan. Kad je tu rođendanska torta i kuća puna dece, žurka ne može da omane, a bogu hvala imam i mnogo prijatelja koji se uvek sete mog rođendana i s kojima rado nazdravljam - kaže Ceca za “Blic”.

Među gostima koje očekuje biće nekoliko političara, prevođenih njenim prijateljem iz rodnog kraja Ivicom Dačićem, kao i kolege sa estrade Aleksandar Milić Mili, Lukas, Džej, Željko Šašić, Marina Tucaković, Viki Miljković i brojni drugi.

Za razliku od prethodnih Cecinih rođendana, na ovom će se verovatno u domu Ražnatovića veseliti i porodica Zvezdana Terzića. Od prošle godine, osim prijateljskih, Cecu i Zvezdana vežu i skoro porodične veze jer se njeno dvoje dece zabavlja sa Terzinim naslednicima.

Folk zvezda kaže da je posle rođendana očekuje radno leto i da će odmor da sačeka. Ceca se juče vratila iz Bara, gde je održala koncert, a preko leta će nastaviti turneju “Poziv”. Sredinom avgusta spakovaće kofere i otputovati u svoju oazu na Kipru.

- Između ostalog, čekaju me koncerti u budvanskom “Top hilu” 20. jula i 10. avgusta. Posle idem na zasluženi odmor - kaže pevačica.

blic

Pogledajte još