ROMANA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Zoran (29) laže, nisam glumila vezu sa njim!

Pevačica Romana Panić (39) odlučila je da tuži bivšeg dečka fudbalera Zorana Šupića (29) jer je ispričao posle kraja njihove romanse kako je pevačica lagala da su imali romasu samo kako bi se što više pojavljivala u novinama.

Panićeva je odlučila da tuži 10 godina mlađeg momka zbog laži i kleveta koje je izgovorio nakon što ga je ostavila. Romana je bukvalno doživela nervni slom kada je videla da je Zoran za jedne novine ispričao kako je ona glumila vezu sa njim kako bi novine pisale o njoj, a da oni zapravo i nisu bili u nekoj ljubavnoj romansi. Pretpostavlja da on zove medije i da je u stvari on taj koji želi medijsku pažnju. Čula se sa svojim advokatom i odlučila da ga tuži za klevete i uvrede", rekao je izvor blizak pevačici, i dodaje da je nju sramota što joj se još jednom desilo da se sa momcima prepucava preko medija.

"Ona je već imala ružno iskustvo sa Fotosom Pitađisom i sada je ovo kap koja je prelila času. Sramota je što je uopšte sebi dozvolila da se sa Zoranom slikala i predstavila ga javnosti. Verujem da se sada opekla i da će sledećeg momka eksponirati tek kada bude bila sigurna u tu vezu", dodao je izvor, a pevačica nije dala izjavu.

Izvor: Kurir

Pogledajte još