Nole i Jelena: Venčanje od dva dana

Poluostrvo Sveti Stefan ugostiće svatove Novaka Đokovića i Jelene Ristić 9. jula, kada ovaj par posle devet godina veze bude stao na ludi kamen. Kako saznaje „Blic“, par će uživati u luksuznom apartmanu „Sveti Stefan“, koji je bio poznat i kao „Vila 118“, ali je pre nekoliko godina preimenovan.

Novak i Jelena su se potrudili da njihovi gosti maksimalno uživaju, pa su unapred zakupili apartmane za sve zvanice. O detaljima vezanim za najvažniji dan njihovog života - brine Jelena. Iako je angažovala agenciju za organizaciju venčanja, ona nadgleda sve pripreme. Da bi se gosti osećali što prijatnije, obezbeđenje će biti na najvišem stepenu, pa tako na sam dan venčanja niko neće moći da priđe Svetom Stefanu. Marija Šarapova i Endi Marej su samo neki od prijatelja para koji će biti na svadbi, pored Viktora Troickog, Ane Ivanović, Jelene Janković.

Novak trenutno uživa u poslednjim momačkim danima ako je suditi po fotografijama koje stižu sa Ibice. Teniser se provodi s društvom i puni baterije za predstojeći grend slem u Londonu.
Izvor: Blic

Pogledajte još