Ples sa zvezdama: Pogledajte ko su pobednici!

Najspektakularniji šou “Ples sa zvezdama” stigao je do finala! Sjajna glumica Tanja Bošković, vrhunska sportiskinja Tanja Petrović i talentovani glumac Ivan Mihajlović izborili su se za titulu troje veličanstvenih. Ipak, samo jedan je mogao biti pobednik - mladi Ivan i njegova partnerka Marija Martinović osvojili su srca publike.

Mnogo dobre zabave, vrhunskog plesa, gostiju i smeha obeležilo je ovo veče. Publika je SMS glasovima odlučivala pobednika, a žiri nije imao uticaja na nju.

Čast da otvore finale imali su Tanja Petrović i Marko Vasiljević. Marko je rekao da je uspeo od karatistkinje da napravi plesačicu, a Tanja je dodala da joj ništa nije bilo toliko teško kao plesni treninzi. Oni su još jednom pokazali da su zasluženo stigli u finale.

Zaplesali su šoudens uz pesmu “What a feeling” koju je sjajno otpevala Ana Kokić.

Drugi plesni par su bili mladi i talentovani Ivan i Marija Martinović. Ivan je rekao da bez Marijine pomoći ne bi bio u finalu. Poklonio joj je knjigu u znak zahvalnosti i uspeo je da je rasplače. Uz pesmu “Beneath you’re beautiful” koju izvodi Željko Šašić, plesali su fristajl.

Dobili su sve desetke, ali i nagovestili da su otpočeli emotivnu vezu.

Treći na scenu su izašli graciozna Tanja Bošković i njen partner Marko Mićić. Prisetili su se svih nastupa i teško im je bilo da se rastanu. Tanja je iskreno zaplakala i dodala da više ne treba ni reč, dovoljan je uzdah da sve postane jasno.

Sjajno su se snašli u šoudensu koji su plesali uz pesmu “I wanna dance with somebody” u izvođenju Goce Tržan.

Posle tri plesa, linije su otvorene za glasanje, a zatim je usledio revijalni deo. Plesali su Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević, pa Katarina Šišmanović, a spektakl su potom napravili članovi žirija Marija Prelević i Nikola Mandić. Plesali su tango uz veliki hit “Feel so close”, koji je pevao Knez.

Onda je došao trenutak odluke. Jedan par je morao da napusti šou. To su Tanja Petrović i Marko Vasiljević. Borba dva para se nastavila. Tanja i Ivan dobili su priliku da plešu svoje omiljene koreografije.

Prvo su zaplesali Tanja i Marko. Oni su izabrali pesmu “Can’t take my eyes of you”. Ivan i Marija odlučili su se za tango, njihov prvi ples. Ivan je želeo da pokaže koliko je napredovao od početka do kraja šou programa.

Tenzija je bila sve veća i veća. A da podignu raspoloženje i zagreju atmosferu pobrinuli su se Konstantin Kostjukov i Lena Bogdanović. Igrali su predivan balet uz podršku Ane Kokić.

Posle zanosnog plesa Konstantina i Lene, stiže još jedan neobičan par. Aleksa Jelić i Aleksandar Josipović napravili su pravi šou na sceni.

Uzbudljivi nastupi bili si uvertira za veliku odluku. Došao je trenutak da dobijemo pobednika. Publika je odlučila da pobednici prve sezone budu Ivan Mihajlović i Marija Martinović.

Nagradu od 25.000 evra Ivan je prosledio fondaciji “Podrži život”, koju vodi Sergej Trifunović.

telegraf

Pogledajte još