fbpx

Fashion Show Lisca

U organizaciji modne agencije "Select", slovenačka firma donjeg veša "Lisca" održala je zanimljiv Fashion Show u renesansnoj palati sa dekorativnom fasadom koja je pretvorena u lux hotel "Admiral klub"

Već pri samom ulasku u prostrano predvorje namešteno u stilovima ruskog ampira iz XIX veka, francuskog ampira s kraja XVIII veka i u italijanskom baroknom stilu iz XVIII veka, odlutali smo u neko drugo vreme. Zadivljeni, možda više impresionirani, popili smo šampanjac dobrodošlice u aperitiv baru, a potom smo se preselili u jedinstvenu “Staklenu baštu”.

Smešteni u svoja mesta, s nestrpljenjem smo očekivali početak revije. Odjednom su se otvorila vrata prizemne prostorije. Nastao je pravi haos, galama, svađa. Dvanaest devojaka u belim kućnim mantilima je izletelo i pobeglo na balkon. S nevericom smo gledali šta se dešava. Počinje muzika i na pisti se pojavljuje u ekskluzivnom roze donjem vešu - Olja Crnogorac. Publici, posebno muškom delu, vraća se osmeh na lice. Za njom sa balkona silaze i ostale manekenke. Kolekcija za proleće-leto 2007. godine obiluje zamimljivim materijalima, roze, belom i crnom bojom, korsetima i tangama, od kojih zastaje dah, golicaju vaša čula i raspaljuju maštu.

Revija je završena pravim malim muzičkim iznenađenjem u vidu Aleksandre Radović, koja je sve prisutne obradovala svojim romantičnim numerama. U modelima i muzici uživali su Miranda Viđak, Saša Dragić, Ivan Bauer, Iva Stefanović, Nebojša Grnčarski, Igor Miklja... Nakon toga zvanice su se preselile na koktel parti.

Jelena Antonijević

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.