Fashion Show Lisca

U organizaciji modne agencije “Select”, slovenačka firma donjeg veša “Lisca” održala je zanimljiv Fashion Show u renesansnoj palati sa dekorativnom fasadom koja je pretvorena u lux hotel “Admiral klub”

Već pri samom ulasku u prostrano predvorje namešteno u stilovima ruskog ampira iz XIX veka, francuskog ampira s kraja XVIII veka i u italijanskom baroknom stilu iz XVIII veka, odlutali smo u neko drugo vreme. Zadivljeni, možda više impresionirani, popili smo šampanjac dobrodošlice u aperitiv baru, a potom smo se preselili u jedinstvenu “Staklenu baštu”.

Smešteni u svoja mesta, s nestrpljenjem smo očekivali početak revije. Odjednom su se otvorila vrata prizemne prostorije. Nastao je pravi haos, galama, svađa. Dvanaest devojaka u belim kućnim mantilima je izletelo i pobeglo na balkon. S nevericom smo gledali šta se dešava. Počinje muzika i na pisti se pojavljuje u ekskluzivnom roze donjem vešu – Olja Crnogorac. Publici, posebno muškom delu, vraća se osmeh na lice. Za njom sa balkona silaze i ostale manekenke. Kolekcija za proleće-leto 2007. godine obiluje zamimljivim materijalima, roze, belom i crnom bojom, korsetima i tangama, od kojih zastaje dah, golicaju vaša čula i raspaljuju maštu.

Revija je završena pravim malim muzičkim iznenađenjem u vidu Aleksandre Radović, koja je sve prisutne obradovala svojim romantičnim numerama. U modelima i muzici uživali su Miranda Viđak, Saša Dragić, Ivan Bauer, Iva Stefanović, Nebojša Grnčarski, Igor Miklja… Nakon toga zvanice su se preselile na koktel parti.

Jelena Antonijević