JACK DANIEL’S BACKSTAGE 2014! U novom ruhu! Peti put na Exit festivalu!

Ove godine, Jack nam na tvrdjavu donosi jedinstveni krajolik Linčburga, neodoljivu atmosferu zabave za odabrane, kako bi potvrdio tradicionalni status omiljenog kutka na EXIT festivalu i nezamenljive oaze za brojne festivalske goste, muzičke talente, pa i svetske zvezde. Vodeći se principima gospodina Džeka da vrhunski viski ide uz vrhunski provod, programski koncept i ove godine podrazumeva zanimljive, aktuelne i atraktivne izvođače, mnoge poznate ličnosti u ulogama DJeva, kao i neke mlade nade.

(old_image)

Jack Daniel’s Experience (JDX) je inspirisan avanturističkim duhom samog Džeka Denijela, strastvenog ljubitelja dobre muzike i provoda, koji je davne 1866. godine osnovao sopstveni bend kako bi promovisao kulturu uživanja u svom sjajnom viskiju. U JDX Backstage-u, atmosfera je posebna, a tome će ove godine doprineti i potpuno nov izgled ovog stejdža - pravi Linchburg skver iz Tenesija, kao i novi članovi Jack Daniel's familije i novi neodoljivi kutci za uživanje.

(old_image)

Svojim novim izgledom, dobrim društvom i oprobanim receptima zabave, JDX će vam i ove godine prirediti nezaboravne momente na festivalu!

Prisećamo se svi ekskluzivnih i nezaboravnih nastupa zvezda sa domaće kulturne scene u ulozi DJ-eva, poput Slavimira Stojanovića, Jelene Gavrilović, Miše Obradovića i Zorane Kostić, Bojane Vuntuširević i Ivane Konstantinović,koji su nas sve oduševili kao istinske Džekove super-zvezde!

(old_image)

Džek ume da prepozna talente, tako da su prošle godine zapažene nastupe imali sada već ostvarne zvezde domaće muzičke scene kao što su Ana Ćurčin, Dukat Stray Dogg ili Hetem.
JDX Backstage svoju popularnost i nezaboravne trenutke duguje mnogim prijateljima, koji su svojim nastupom ili samim prisustvom obeležile istoriju JDX-a na Exit festivalu: Goran Jevtić, Sergej Trifunović, Ida Prester, Marko Nastić,TijanaT, Maja Uzelac, Ivon Jafali, Zoe Kidah, Una Senić, Kaja Žutić, Svi na pod, Lira Vega, Jarboli, Zebra Dots... i neke od velikih svetskih atrakcija, kao što su Klaxons, The Dandies, Citizens, The Duke Spirit, Editors, Jeremy Ismael ..

(old_image)
Jelena Gavrilović

(old_image)
Miša Obradović i Zorana Kostić

I ovog leta očekujte poseban ugođaj, jer Džek uvek ima način da iznenadi svoje prijatelje.

Sve JDX i festivalske avanture redovno su izveštavali JD Music reporteri iz udobnog šatora što neće izostati ni ove godine. JDX backstage, osim muzike, uvek nudi još mnogo razloga za zabavu i druženje, te će posetioci opet moći da se zabave igrajući Black Jack, stoni fudbal i druge igrice inspirisane duhom Džeka.

JDX Backtage je kao i do sada, lociran iza glavne bine, tokom svih dana Exit festivala.

Pristup JDX zoni je omogućen samo punoletnim i registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. U narednim nedeljama, očekujte kompletne informacije o programu i registraciji na zvaničnoj facebook stranici. Lajkujte Jack Daniel’s Serbia i ne propustite dobru zabavu. – jer Džek sprema još iznenađenja za svoje najvernije fanove!

Jack Daniel's Experience će na ovogodišnjoj turneji posetiti neke od najboljih evropskih festivala: Primavera Sound u Španiji, Dour u Belgiji, Pinkpop u Holandiji, Hurricane u Nemačkoj, Novarock u Austriji, Rock For People u Češkoj, InMusic u Hrvatskoj Grape u Slovačkoj, Sonisphere u Italiji, Sziget u Mađarskoj i naravno, EXIT festival u Srbiji. Saznajte sve o Džekovoj turneji na ovom linku i pripremite se za još jednu JDX avanturu!

Pogledajte još