Facebookova nova Slingshot aplikacija će promeniti komuniciranje zauvek!

Predstavljen za Android i iOS (ovu aplikaciju će Srbija dobiti za nekoliko dana) Slingshot omogućava da korisnici razmenjuju video isečke i slike tako što prvi korisnik pošalje sadržaj, a drugi da bi ga video prvom korisniku mora da uzvrati istim sadržajem, dakle videom ili sličicom uz poruku.

Ovakav dvosmerni način komunikacije začinjen je činjenicom da nećete znati šta vam je neko poslao dok ne pošaljete nešto vi njemu. Za slikanje je dovoljno tapnuti interfejs kamere koji se prikazuje u aplikaciji, a za video samo zadržati nekoliko sekundi kadar kamere u istom interfejsu. Kada otpustite kadar, slično kao u Facebook Messengeru, ako ga koristite, video se šalje korisniku/korisnicima.

Fejsbuk je omogućio da sličice obogatite ličnim porukama, ali ne samo tekstom, nego i crtežima i drugim sličicama, koje možete nalepiti na fotke kamere.

Uslikajte nešto, crtajte po ekranu različitim bojama i debljinom linije, dodajte tekst ili rukopis i pošaljite sve to svom kontaktu ili na više adresa odjednom.

Slingshot je posebno zabavan kada šaljete istu sliku ili video na više adresa - tada odjednom dobijate gomilu slika i videa nazad!

Fejsbuk ovu aplikaciju ne vidi kao "messaging" aplikaciju, jednostavno, Fejsbuk je vidi kao nešto novo, zabavno tj. kao nov način na koji do sada nismo komunicirali - ovo poslednje sigurno jeste tako!

izvor: 24sata

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.